Rakennamme valokuidun alueellesi 2024! Tilaa nyt ja hyödynnä ennakkotilaajan etu

Tilaa Kaisanetin valokuitu kotiisi nyt

Rakennuspäätös on jo tehty! Alueellesi tulee vuonna 2024 paikallisen Kaisanetin valokuituverkko, joka tuo huippunopeat valokuituyhteydet käyttöösi.

Ennakkotilaajalle valokuituliittymä 0 €

Tilatessasi valokuidun nyt, saat valokuituliittymän hintaan 0 € (normaalihinta 390 €) kun tilaat myös Kaisa Kuitu 500M laajakaistan hintaan 39,90 €/kk. Laajakaistatilaus on määräaikainen 24kk sopimus.

Mikäli et hyödynnä ennakkotilaajan etua, Kaisanetin valokuidun liittymähinta on 390 €. Voit maksaa liittymähinnan myös korottomalla osamaksulla esim. 6,50 €/kk 60 kk maksuajalla.

Valokuituliittymä sisältää kaivamisen ja asennustyön. Laajakaistapalvelun tilaajana saat myös päätelaitteen kaupan päälle.

Valokuidun odottelun ajaksi kaapelinetti etuhintaan

Tarjoamme myös kuidun odottelun ajaksi kaapelinetin uusille asiakkaille etuhintaan; Kaisa Kaapeli 100/10M 14,95 €/kk ja kaapelimodeemi 5 €/kk. Kaapelilla surffaat sujuvasti aina valokuidun käyttöönottoon saakka. Tarjous edellyttää kuituliittymän hankintaa.

Kaisa Kaapeli 100M 14,95 €/kk (norm. 29,90 €/kk) hintaetu 24 kk:n ajan. Tarjoukset koskevat uusia kaapelilaajakaista-asiakkaita Kaisanetin valokuitualueilla, joihin valokuituliittymä on vähintään tilattu. Tarjous ei koske tarjousaikana irtisanottuja ja samalle henkilölle tai samaan talouteen tilattuja kaapeli-laajakaistasopimuksia. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja jatkuu hintaedun jälkeen hinnaston mukaisella hinnalla. Palvelussa sovelletaan Viestintäpalveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %. Tarjous on voimassa 31.12.2023. saakka. Kaisanet Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ja sopimusehdot osoitteesta www.kaisanet.fi

Valokuidun tilauslomake

Ensimmäinen lasku lähetetään vasta, kun valokuituliittymäsi on valmistunut.

  • 1

   Tilaajan tiedot

  • 2

   Palvelut

  • 3

   Viimeistele tilaus

  1/3

  Tilaajan tiedot  0%
  50%

  Tietosuojaseloste asiakkaat  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi  KAISA KOTIKUITU yleistä, asentamisen periaatteet ja vastuujako

  100%

  Tietosuojaseloste