Valokuitu taloyhtiöön

Valokuitu on ratkaisu, josta on iloa vuosikymmeniksi!

Huoneistojen liittäminen Kaisanetin taloyhtiölaajakaistan (Kaisa Asuntokaista) sekä Kaapeli-TV-palvelujen piiriin on kauaskantoinen päätös. Kaisa Asuntokaistan ansiosta taloyhtiön yksittäinen asukas pääsee käyttämään nettiyhteyttä tavallista edullisemmin, eikä asukkaalta vaadita omaa erillistä sopimusta. Taloyhtiön valitsema laajakaistan perusnopeus sisältyy vastike- tai vuokralaskuusi. Jos tarvitset lisänopeutta tai muita palveluita omaan nettiyhteyteesi, voit päivittää ne helposti Kaisanetin asiakaspalvelun kautta.

Me Kaisanetillä teemme kaikkemme, jotta taloyhtiöasukkaiden nettikokemus on mahdollisimman sujuva, luotettava ja laadukas. Valokuitu varmistaa luotettavan ja turvallisen kyydin, josta nauttii jopa seuraavat 50 vuotta.

Miksi valokuitu kannattaa hankkia taloyhtiöön?

Nopea ja luotettava

Netin nopeus ja luotettavuus nousevat valokuidun ansiosta uudelle tasolle. Häiriöttömät elokuvat ja urheilulähetykset ovat valokuidulla oletusarvo myös silloin, kun useampi käyttäjä on omalla päätelaitteellaan samanaikaisesti netissä.

Sujuva arki

Valokuituverkko mahdollistaa sujuvan etätyön ja -opiskelun, sähköisten palveluiden käytön sekä kodin älylaitteiden käytön kaikille taloyhtiön asukkaille.Taloyhtiölaajakaista on yleensä myös huomattavasti edullisempi kuin yksittäiseen talouteen hankittu laajakaistayhteys.

Ratkaisu tulevaisuuden nettitarpeisiin

Valokuitu riittää netin käyttötarpeisiin missä tahansa perheessä hamaan tulevaisuuteen asti. Sijoituksena se siis maksaa itsensä takaisin korkojen kera niin arvonnousun, kuin sujuvien ja pitkäikäisten nettiyhteyksien muodossa.

Kiinteistön arvo ja vetovoima nousevat

Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa. Lisäksi se vahvistaa alueille jäämistä ja muuttamista – sinne halutaan asumaan, missä verkko ja sen mahdollistamat palvelut toimivat. Uutta kotia etsittäessä nettiyhteydet ovat hyvin ratkaisevassa roolissa.

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Tuomme valokuidun kotiisi avaimet käteen periaatteella. Yhteyden ja palvelut saat kätevästi samalta luukulta. Kaisanetin valokuitu sisältää kaiken tarvittavan – ei yllätyskustannuksia!

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Olemme tuttu ja paikallinen toimijasi. Tarjoamme yhteyden ja palvelut samalta luukulta, jolloin kaikki rullaa helpommin. Kaisanetiltä et vain hanki valokuitua kätevästi – me pidämme huolta myös siitä, että käyttöönotto sujuu niin mutkattomasti kuin mahdollista. Meiltä asukkaat saavat valokuituyhteyden lisäksi kaikki tarvitsemansa palvelut ja käytönaikaisen tuen joko soittamalla tai kasvotusten.

 

Tutut yhteyshenkilöt ovat valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Haluatko laittaa rattaat pyörimään? – Kartoita taloyhtiösi tilanne

Jos taloyhtiössäsi ei ole vielä Kaisanetin Asuntokaista käytössä, mutta teillä olisi kiinnostusta kuulla palvelusta lisää. Laita viestiä Kaisanetin asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@kaisanet.fi , niin voimme tehdä teille taloyhtiökohtaisen tarjouksen valokuituyhteydestä.

Voit myös ladata asunto-osakeyhtiön oppaan ja alkukartoituslomakkeen alla olevan painikkeen kautta. Kartoituslomakkeen avulla voit kerätä sisäisesti taloyhtiönne tarkempaa kiinnostusta ja lomake toimii myös pohjatietona taloyhtiön tarjouksen tekemisessä.

Tilaa KAISA Asuntokaista taloyhtiö opas ja kartoituslomake

Taloyhtiön Asuntokaistan hankinta-askeleet

Pyydä tarjous

Taloyhtiön alkukartoitus, jonka perusteella Kaisanet voi antaa taloyhtiökohtaisen tarjouksen valokuituyhteydestä. Tarjouspyynnön voi tehdä taloyhtiön isännöitsijä, hallituksen jäsen tai uudisrakennuksen osalta rakennuttaja.

Kiinnostusten kartoitus & Päätös taloyhtiön laajakaistapalvelusta

Kiinnostuksen kartoitus taloyhtiössä. Tähän voi hyödyntää esimerkiksi sivuiltamme löytyvää tulostettavaa kiinnostuslomaketta. Asia viedään taloyhtiön yhtiökokouksen esityslistalle päätettävänä asiana. Valokuituyhteyden hankintapäätös menee enemmistöpäätöksellä yhtiökokouksessa.

Asuntokaista otetaan käyttöön – asennusvaihe

Hankintapäätöksen jälkeen asunto-osakeyhtiö tekee sopimuksen Kaisanetin kanssa ja tällöin sovitaan palveluiden käyttöönottopäivä. Asennuksen yhteydessä Kaisanet tiedottaa ja ohjeistaa taloyhtiötä palveluiden käyttöönotosta ja tarjolla olevista lisäpalveluista.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Soita, vieraile myymälässämme tai lähetä meille sähköpostia!

Palvelemme sinua maksuttomassa asiakaspalvelunumerossamme 0800 391 234, ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kaisanet.fi. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön alla olevan lomakepainikkeen kautta.

Kajaanin ja Iisalmen myymämme palvelevat sinua maanantaista perjantaihin klo 9-17.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö