Valokuitu taloyhtiöön

Valokuitu on ratkaisu, josta on iloa vuosikymmeniksi!

Huoneistojen liittäminen Kaisanetin taloyhtiölaajakaistan (Kaisa Asuntokaista) sekä Kaapeli-TV-palvelujen piiriin on kauaskantoinen päätös.

Me Kaisanetillä teemme kaikkemme, jotta taloyhtiöasukkaiden nettikokemus on mahdollisimman sujuva, luotettava ja laadukas. Valokuitu varmistaa luotettavan ja turvallisen kyydin, josta nauttii jopa seuraavat 50 vuotta.

Miksi valokuitu kannattaa hankkia taloyhtiöön?

Nopea ja luotettava

Netin nopeus ja luotettavuus nousevat valokuidun ansiosta uudelle tasolle. Häiriöttömät elokuvat ja urheilulähetykset ovat valokuidulla oletusarvo myös silloin, kun useampi käyttäjä on omalla päätelaitteellaan samanaikaisesti netissä.

Sujuva arki

Valokuituverkko mahdollistaa sujuvan etätyön ja -opiskelun, sähköisten palveluiden käytön sekä kodin älylaitteiden käytön kaikille taloyhtiön asukkaille.

Ratkaisu tulevaisuuden nettitarpeisiin

Valokuitu riittää netin käyttötarpeisiin missä tahansa perheessä hamaan tulevaisuuteen asti. Sijoituksena se siis maksaa itsensä takaisin korkojen kera niin arvonnousun, kuin sujuvien ja pitkäikäisten nettiyhteyksien muodossa.

Kiinteistön arvo ja vetovoima nousevat

Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa. Lisäksi se vahvistaa alueille jäämistä ja muuttamista – sinne halutaan asumaan, missä verkko ja sen mahdollistamat palvelut toimivat. Uutta kotia etsittäessä nettiyhteydet ovat hyvin ratkaisevassa roolissa.

Kaapeli-tv:llä terävyyttä ja laatua tv:n katseluun

Valokuitu mahdollistaa taloyhtiöille kaapeli-tv -palvelut. Näin huoneistoihin saadaan hyvälaatuiset tv-yhteydet ja laajempi HD-kanavavalikoima, jonka myötä myös kuva on huomattavasti terävämpi.

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Tuomme valokuidun kotiisi avaimet käteen periaatteella. Yhteyden ja palvelut saat kätevästi samalta luukulta. Kaisanetin valokuitu sisältää kaiken tarvittavan – ei yllätyskustannuksia!

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Olemme tuttu ja paikallinen toimijasi. Tarjoamme yhteyden ja palvelut samalta luukulta, jolloin kaikki rullaa helpommin. Kaisanetiltä et vain hanki valokuitua kätevästi – me pidämme huolta myös siitä, että käyttöönotto sujuu niin mutkattomasti kuin mahdollista. Meiltä asukkaat saavat valokuituyhteyden lisäksi kaikki tarvitsemansa palvelut ja käytönaikaisen tuen joko soittamalla tai kasvotusten.

 

Tutut yhteyshenkilöt ovat valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Soita, vieraile myymälässämme tai lähetä meille sähköpostia!

Palvelemme sinua maksuttomassa asiakaspalvelunumerossamme 0800 391 234, ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kaisanet.fi.

Kajaanin ja Iisalmen myymämme palvelevat sinua maanantaista perjantaihin klo 9-17.