Kaisanet Oy

Maaliskuussa katsotaan rikoksia ja krokotiilejä.

Kaisanetin kaapeli-tv-verkon puolella näkyy jännittävä kanava Investigation Discovery (ID) kanavapaikalla 127 ja Watson ip-tv:ssä seurataan Animal Planet -kanavaa kanavapaikalla 998.

Investigation Discovery (ID)

Discovery-kanavaperheen jännittävin kanava Investigation Discovery (ID) vie katsojat rikosten, rikostutkimusten sekä paranormaalien ilmiöiden maailmaan. Katsojat pääsevät seuraamaan miten tutkijat selvittävät murhia ja rikoksia. Kanava lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä suomeksi tekstitettynä ja on Kaisanetin tv-korttiasiakkaille ilmainen.   

Kuukauden tärpit

Murder In The Heartland
Murhatarinat ja väkivaltarikokset kerrotaan usein johtavien tutkijoiden näkökulmasta. Entä paikkakunnalla asuvat ihmiset? He voivat tietää ratkaisevat vihjeet.

Riipaisevassa rikossarjassa rikostutkinta viedään takaisin ruohonjuuritasolle. Naapurit ja kaverit koulussa kertovat näkemyksensä kammottavista rikoksista.

Kun rakastettu äiti ja kampaamon pitäjä Elizabeth Baune löydetään murhattuna, koko Auroran kaupunki Indianassa järkyttyi. Kyseessä oli rikos, jossa miltei jokainen olisi voinut olla uhri ja kuka tahansa voi olla murhaaja. Kaupungin asukkaat eivät ole vain tarinankertojia, vaan he tarjoavat tärkeitä vihjeitä palapeliin, joka muutti asukkaiden elämän täydellisesti. Su 4.3. alkaen klo 22.00.

The 1980s: The Deadliest Decade
Ennen oli kaikki paremmin? Ehkei kuitenkaan. 1980-luku muistetaan suurista rahoista, suurista hiuksista ja suurista olkatoppauksista. Sekä isoista murhatilastoista USA:ssa.

Sanotaan, että raha on kaiken pahan alku ja 80-luvulla rahaa oli paljon. Sarjassa läpikäydään kasarimurhia. Kun nuori äiti Betty Core tapetaan kirveellä, onko kyseessä kopiomurhaaja, joka on saanut inspiraationsa slasher-elokuvista? Tai kun pariskunta ammutaan Chicagon esikaupungin hienostoalueella, oliko kyse satunnaisesta ryöstöstä vai löytyykö perheen kaapista luurankoja? Pe 9.3. alkaen klo 22.00.

True Conviction
Ei riitä, että murhaaja saadaan kiinni. Oikeus toteutuu vasta, kun hänet tuomitaan. Sarja vie keskelle rikostutkintaa ja kuinka tutkinnasta saadaan vedenpitävä oikeusjuttu.

True Conviction -sarjassa seurataan kuinka rikosetsivät ja syyttäjät hakevat oikeutta uhreille ja uhrien omaisille. Kauden jaksoissa esitellään mm. monimutkainen johtolankojen ja valheiden verkosto Donna Deckerin tapauksessa, jossa uhri oli puukotettu ja tämän aviomies sekä heidän nuori poikansa olivat kiinnisidottuna ammuttu. Tai kuinka rikosetsivät selvittivät vaivalloisesti Cindy Monkman Apeltin viimeisiä tunteja, kun hänet murhattiin jouluyönä Arizonan aavikolla.

Sarjan juontajana on 21 vuotta pääsyyttäjänä työskennellyt Anna-Sigga Nicolazzi. Hänen kanssaan vieraillaan rikospaikoilla, esitellään kuinka poliisit selvittivät rikokset ja syylliset saivat tuomionsa. Ma 12.3. alkaen klo 22.00.

Lisätietoja kanavasta: www.investigationdiscovery.com/

Tilaa: Investigation Discovery -kanava löytyy M, L, Mix4,  Mix8 ja Mix12 -paketeista. 

Animal Planet

Animal Planet kanava esittelee eläinkunnan tavalla, jota on harvoin nähty. Kanavalla kohdataan villieläimiä niiden omissa elinympäristöissään viidakossa, ilmassa, savannilla ja meressä sekä tutustutaan lemmikkieläimien elämään aivan uusin silmin. Animal Planetin ohjelmisto sopii koko perheelle perheen pienimmistä lähtien. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.

Lisätietoja kanavasta: www.animalplanet.com/

Tilaa: Kanava löytyy iptv:n Discovery ja Elisa Mix S -paketista.

Mediataivas