Kaisanet Oy

Kesän Kaisa Laajakaista -tarjouksen arvontasäännöt

Kesän 2018 Kaisa Laajakaista arvonta -arvontasäännöt

 ARVONNAN SÄÄNNÖT:
1. Arvonnan järjestäjä
Kaisanet Oy
2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Kilpailuaika on 1.6.-31.7.2018. Arvonnan pääpalkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, mutta ei kuitenkaan niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki 1.6.-31.7.2018 laajakaistatilauksen tehneet kuluttaja- henkilöt.
4. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Arvonta suoritetaan Kaisanetillä Kajaanissa viikolla 32/2018.
5. Palkinnot
6 kpl 100 € majoituslahjakorttia Hotelli Vuokattiin (Kainuun Lomaklubi Oy) . Lahjakortti voimassa vuoden 2018 loppuun (ei viikot 10 ja 52).
6. Palkintoihin liittyvät ehdot
Palkinnot lunastettava Kaisanetiltä viikon 33/2018 mennessä ellei toisin sovita. Palkinnot noudetaan Kaisanetin myymälästä (ei postitusta) ellei toisin sovita. Mikäli pääpalkinnon voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta viikon sisällä, on Kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
Palkintoja ei voi vaihtaa tavaraan tai muuttaa rahaksi. Palkinnot saattavat olla voittajille veronalaista tuloa, joiden veroseuraamuksista voittajat itse vastaavat. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Voittajien tulee ilmoittaa palkintoa lunastaessaan henkilötietonsa kilpailun järjestäjälle.
8. Arvonnan järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
10. Suoramarkkinointi ja henkilötiedot
Kilpailun järjestäjällä on oikeus rekisteröidä asiakkaan tiedot asiakasrekisteriinsä ja käyttää tietoja suoramarkkinointiin, ellei asiakas sitä erikseen kiellä. Sähköiseen suoramarkkinointiin vaaditaan asiakkaan suostumus. Rekisteriseloste on nähtävissä Kaisanetin tiloissa ja internet-sivuilla. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.
Kajaanissa 1.6.2018                                                                                              

 

Bonsky