Kaisanet Oy

Kesäkuun Kuukauden kanava on C More Juniori

Kesäkuun bonuskanava on C More Juniori. Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen.

kk-kanava 06.png
C More Juniori on lasten oma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kaikki tämä suomeksi. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu C More Juniorin kanssa kuin siivillä.

C More Juniori näkyy kanavapaikalla 152.


Kuukauden tärpit:
Winx-klubi
Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä. Tytöt käyvät keijukoulua Alfeaa taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Piirretty italialaissarja on puhuttu suomeksi.
Kuninkaallinen akatemia
Roosa on ihan tavallinen koulutyttö, joka rakastaa satuja. Eräänä päivänä hän löytää avaimen taianomaiseen Satumaahan, jossa hän päätyy arvostettuun kouluun nimeltä Kuninkaallinen akatemia opiskelemaan taikuutta. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
Alvin ja pikkuoravat
Huippusuosittu piirrossarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista… Pikkuoravat ovat samanlaisia kuin ketkä tahansa tavalliset lapset. He käyvät koulua, siivoavat kotona, tekevät kotiläksynsä, kinastelevat kuten sisaruksilla on tapana. Ja lisäksi he ovat kansainvälisiä rokkitähtiä. Suomeksi puhuttu lastensarja.
Puuha-Pete
Iloinen puurtaja Puuha-Pete, hänen ystävänsä Puksu ja Kippu sekä muut uutterat työmaakoneet huolehtivat, ettei yksikään remontti tai kaivuutyö jää tekemättä. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.

Lisätietoja kanavasta

Tilausmahdollisuudet:       
C More
Uutuuselokuvat ja -sarjat. C More Juniori -kanavan lisäksi seitsemän muuta kanavaa, joilla pyörivät TV-sarjat ja leffat.

C More Total
Urheilua, uutuusleffoja ja -sarjoja samassa paketissa. C More Juniori -kanavan lisäksi 14 muuta kanavaa.

 
Bonsky