Kaisanet Oy

Kauppa.kaisanet.fi on avattu! Kotiinkuljetus 0€

KAISANET AVAA VERKKOKAUPAN

Kaisanet Oy laajentaa tuotevalikoimaansa avaamalla verkkokaupan lokakuun alussa. Ostoksia voi tehdä osoitteesta kauppa.kaisanet.fi tiistaina 3. lokakuuta 2017 alkaen.

”Olemme nettimaailman lähikauppa. Verkkokaupan asiakas voi luottaa tuttuun toimijaan ja mahdollisissa ongelmatapauksissa apu ja tuki löytyy läheltä”, liiketoimintajohtaja Esa Reis Kaisanet Oy:stä kuvaa.

Kaisanetillä on kivijalkamyymälät Kajaanissa ja Iisalmessa. Sekä kivijalkamyymälät että verkkokauppa tukevat toisiaan, sanoo Esa Reis. ”On mahdollista, että verkkokaupan ansiosta myymälöidemme aukiolo jopa kasvaa.”

Verkkokaupan valikoimassa on noin 20000 tuotetta. Tuotteita on moninkertainen määrä kivijalkamyymälän tarjontaan. Esimerkiksi puhelimia ja tietokoneita on verkkokaupassa laajat valikoimat. Uusiakin tuoteryhmiä löytyy. ”Uusia tuotteita ovat muun muassa pelit, kuvauskopterit ja kohdennettu kodin elektroniikka eli esimerkiksi audiolaitteet”, tuotepäällikkö Harri Moilanen luettelee.

Myymäläpäällikkö Maria Koskelo Kajaanista kertoo, että verkkokaupan tuotteita voi halutessaan noutaa myös sekä Kajaanin että Iisalmen myymälöistä. ”Hintataso verkkokaupassa tulee olemaan kilpailukykyinen”, Koskelo lupaa.

Avajaistarjouksena Kaisanet tarjoaa verkkokaupan tilauksille ilmaisen kotiinkuljetuksen koko lokakuun ajan.

Kaisanetin verkkokauppa on avoinna kaikille. Nykyiset liittymäasiakkaat ovat luonnollinen asiakaskunta verkkokaupalle, uskoo myymäläpäällikkö Rolf Forsberg Iisalmesta. Kaisanetillla on 45000 kuluttajaliittymää, kun mukaan lasketaan puhelin- ja tietoliikenneliittymät.

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon, Koillismaan ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva tietoliikennealan yritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2016 noin 20 miljoonaa euroa ja Kaisanet työllistää lähes sata ammattilaista.

Lisätietoja:

Esa Reis, liiketoimintajohtaja, kuluttajapalvelut, Kaisanet Oy Email: esa.reis@kaisanet.fi; puh. 044 734 4376

Astu kauppaan tästä. Kotiinkuljetustarjouksen lisäksi laitetarjouksia.

Artikkelin kirjoittanut:

Esa Reis

Liiketoimintajohtaja, Kuluttajapalvelut

044 734 4376
Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?