Päivitämme Oma Kaisanet -itsepalvelukanavaamme

Oma Kaisanet -palvelu siirtyy vaiheittain uuteen järjestelmään, joka takaa entistä paremman ja vakaamman palvelun ylläpidon. Siirtymäajankohdan aikana rinnakkain toimivat sekä vanha että uusi järjestelmä. Järjestelmäsiirron ensimmäisessä vaiheessa voit uudessa Oma Kaisanet -palvelussa tarkastella omia tietojasi, käytössä olevia kuukausimaksullisia palveluitasi sekä laskujasi. Voit päivittää yhteystietojasi, kieltää tai antaa markkinointiluvan suoramarkkinointiamme varten sekä siirtää tulevan laskun eräpäivää esimerkiksi yllättävien menojen kohdatessa.

Kirjautuminen uuteen Oma Kaisanet -palveluun

Aloita kirjautuminen luomalla palveluun uudet käyttäjätunnukset. Vanhan oma.kaisanet -palvelun tunnukset eivät suoraan käy uuteen palveluun. Uusi palvelu on ensimmäisessä vaiheessa käytössä vain kuluttaja-asiakkaille ja rekisteröityminen tapahtuu henkilötunnuksella. Yritysasiakkaat voivat käyttää vanhaa palvelua toistaiseksi.

Kirjautuminen Oma Kaisanet -palveluun löytyy kaisanet.fi -sivun oikeasta ylälaidasta.

Palveluun kirjautuminen löytyy kaisanet.fi -sivun oikeasta ylälaidasta kirjaudu -kohdan alta Oma kaisanet.

Anna palautetta kehityksemme tueksi

Järjestelmän vaihto on aina monivaiheinen operaatio ja kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakaslähtöisesti. Otamme mielellämme vastaan palautetta: asiakaspalvelu@kaisanet.fi

Hyppää heti testaamaan uutta Oma Kaisanet -palvelua luomalla itsellesi käyttäjätunnukset

Kirjautumista varten tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kaksivaiheista tunnistautumista varten.