Urheilufani

Nauti urheilusta ja vauhdista kotisohvalla

Nyt saat lyömättömän kanava + netti -paketin yhteishintaan 49,95 €/kk.

Nauti urheilusta, leffoista, dokumenteista ja lasten suosikeista monipuolisesti yhdellä kanavapaketilla. Nyt saat V premium -kanavapaketin sekä Kaisa Vauhti -nettiyhteyden uskomattomaan yhteishintaan 49,95 €/kk.

Urheiluelämyksen vaatimaa nopeutta.

Kaisa Vauhti on nopea ja edullinen kodin kiinteä nettiyhteys. Liittymällä hoidat vaativatkin asiat sujuvasti sekä hyödynnät verkon viihdepalveluja. Kaisa Vauhti on saatavilla jopa 100 megan nopeudella, mikäli asuntosi on kytketty kaapeli- tai kuituverkkoon.

Toimitamme laajakaistayhteyksiä Kainuun, Savon ja Pohjois-Karjalan alueelle. Kysy tarkempaa saatavuutta asiakaspalvelustamme tai myymälöistä.

Kaisa Vauhtiin sisältyy:

• Laajakaistaliittymä joko kaapeli- tai valokuitutekniikalla

• Sähköpostit viidelle eri osoitteelle

• Kätevä webmail-käyttöliittymä

• Hallinta kätevän oma.kaisanet.fi -sivuston kautta

• 2 Gt sähköpostilaatikko/osoite

• 200 Mt kotisivutila www-sivuille

V premium täyttää kaikkien toiveet.

V premium -kanavapaketti tarjoaa urheilun ystäville maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, moottoriurheilun ykkönen Formula 1, sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten koripallon Euroliiga, golfia ja talviurheilua.

Viihdetarjonnasta löydät uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat World -dokumenttikanavat sekä lasten kanavat.

V premium -pakettiin kuuluu myös Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu, jonka kautta näet entistä enemmän urheilua sekä viihdesisältöjä kuten Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

Kampanjaehdot

Kampanjahinnat: V Premium -kanavapaketti & Kaisa Vauhti yhteishintaan 49,95 €/kk

Normaalihinnat: V Premium 39,95 €/kk ja Kaisa Vauhti 29,95 €/kk

Kampanjaehdot: Tarjoukset ja edut edellyttävät 12 kk määräaikaista sopimusta. Sopimusjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 49,95 €/kk hintaedulla. Tarjous edellyttää voimassa olevaa Kaisanetin kaapeli-tv -sopimusta. Palvelussa sovelletaan Viestintäpalveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Tarjous on voimassa 31.12.2022 saakka. Kaisanet Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Palvelun tilaus    Tietosuojaseloste asiakkaat


    Tietosuojaseloste suoramarkkinointi