hyppönen_header.jpg

Pohjoisen Suomen inspiroivin digimuutoksen tapahtuma järjestetään 29.11.2018!

Miten digitaalinen muutos näyttäytyy yritysten, kuntien ja työnteon arjessa? Tulevaisuuden kunta ja liiketoiminta -tapahtumassa näet yritysten digitaalisen muutoksen, kuntien digitaalisaation sekä tekniikan asiantuntijoiden näkemykset aiheeseen. Puheenvuorot sisältävät niin visionäärisiä ajatuksia kuin käytännön esimerkkejä siitä, miten digitaalista muutosta toteutetaan.

Key note -puhujana esiintyy luova johtaja ja yrittäjä Henkka Hyppönen, joka puhuu työn ja liiketoiminnan tulevaisuudesta. Muita tapahtumassa esiin nousevia teemoja ovat mm. älykkäämmät kaupungit,  kuntien digitalisaatio sekä AR- ja VR-tekniikan hyödyntäminen teollisuudessa ja kaupunkisuunnittelussa.

Tule mukaan tapahtumaan!

Mennään yhdessä kohti digitaalisen kehityksen seuraavaa tasoa. Kaisanet kutsuu teidät kuulemaan työn, kuntien ja liiketoiminnan tulevaisuudesta Tulevaisuuden kunta ja liiketoiminta -tapahtumaan 29.11.2018.

Digitalisaation mahdollistajana Kaisanet haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua työn sekä liike- ja kuntatoiminnan kehitykseen ja tulevaisuuden näkymiin. 

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan painikkeen kautta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Puhujat:

digitapahtuma_puhujat.jpg