Kaisanet Oy

Sponsorointi

Sponsorointi on tärkeä osa yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää sekä Kaisanetin että sponsoroitavan tavoitteita. Pyrimme suunnitelmalliseen ja tulokselliseen yhteistyöhön etupäässä paikallisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on vahvistaa asiakas- ja yhteisösuhteitamme ja rakentaa yrityskuvaa aktiivisena, asiakaslähtöisenä ja vastuullisena toimijana. 

Sponsorointihakemukset 

Mikäli sinulla on ehdotus yhteistyötä varten, lähetä hakemuksesi meille oheisella lomakkeella. Käsittelemme vuoden 2019 sponsorointihakemuksia helmi-, touko- ja lokakuussa, ja ilmoitamme valituille kohteille valinnasta kyseisen kuukauden loppuun mennessä.

Helmikuun hakemukset on käsitelty, ja hakijoille on ilmoitettu päätöksestä. Seuraavan kerran hakemuksia käsitellään syyskuun lopussa.

Jäsenetuohjelma 

Kaisanetillä on jäsenetuohjelma, mikä tarjoaa jäsenille erilaisia etuja ja alennuksia tuotteistamme ja palveluistamme. Mikäli sinulla on tarjota jäsenillemme houkuttelevia etuja, tuo ne esiin sponsorointihakemuksessasi. Lisätietoja jäsenetuohjelmasta.

Edellytykset yhteistyökumppaneille  

Kaikilta yhteistyökumppaneilta edellytämme Kaisanetin arvoja tukevaa toimintaa, viestintäyhteistyötä, jonka sisältö voidaan kertoa ja välittää selkeästi sidosryhmille sekä toimintaa, jossa voimme olla läsnä ja vaikuttaa. Toisin sanoen pelkkä mainosnäkyvyys ei riitä, vaan yhteistyön edellytyksenä on vastikkeellisuus. 


Emme sponsoroi kohteita, jotka ovat ristiriidassa arvojemme kanssa, uskonnollisesti tai poliittisesti sitoutuneita kohteita, yksilöurheilua tai kohdetta, mikä on toiminta-alueemme ulkopuolella. 

Bonsky