Sotkamon valokuitutilaisuus

Järjestämme valokuitutilaisuuden Sotkamossa ma 22.5.2023 klo 18- paikallisille asukkaille ja taloyhtiön edustajille.

Tilaisuus järjestetään Sotkamon kunnantalon valtuustosalissa (Markkinatie 1). Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuuden avaa klo 18 Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen, jonka jälkeen Kaisanetin liiketoimintajohtaja Esa Reis kertoo tarkemmin Sotkamon valokuidun rakentamisen suunnitelmia vuosille 2023–2024. Kaisanetin myyjät ovat myös paikan päällä, joilta voi kysyä täsmä kysymyksiä rakentamiseen, omaan alueensa tai taloyhtiöönsä liittyen.

Kahvitarjoilu ja mahdollisuus osallistua valokuituliittymän arvontaan

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa arvomme osallistujien kesken yhden valokuituliittymän (arvo 390 €). Liittymä sisältää kaivamisen, asennuksen ja päätelaitteen 2023-2024 rakennusalueilla.


ETKÖ PÄÄSE TULEMAAN PAIKAN PÄÄLLE? – EI HÄTÄÄ, VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ.

Jos et pääse jostain syystä valokuitutilaisuuteen paikan päälle, niin tilaisuuteen voi osallistua myös etänä Teams-yhteydellä. Voit liittymä mukaan tilaisuuteen alla olevan painikkeen kautta (kokous avautuu automaattisesti uuteen selainikkunaan) ja syöttämällä tilaisuuden kokoustunnuksen sekä koodin:

Tilaisuuden Teams-kokoustunnus: 340 437 827 279 ja tunnuskoodi: GBmeYT 

Liittyminen onnistuu helpoiten tietokoneen selaimen kautta vierailijana, jolloin et tarvitse Microsoftin tunnuksia. Puhelimella liittyessäsi sinulla tulee olla ennakkoon käytössä maksuttomat Microsoftin tunnukset ja Teams-sovellus asennettuna.


Tutustu tarkemmin Sotkamon valokuidun rakentamiseen

Sotkamon valokuidun rakentamisen oma pysyvä sivusto löytyy osoitteesta: kaisanet.fi/sotkamo

Sivuston kautta voit jättää meille myös oman valokuitutilauksesi tai tarkastella tarkemmin, miten rakentaminen etenee rakennuskumppaneidemme osalta.