Lapinlahti rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Lapinlahdella

Lapinlahdelle rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea ja vakaa valokuituverkko. Olemme koonneet tälle sivulle Lapinlahden valokuidun rakentamistiedotteet.

lapinlahti-2023

Karttakuva suurenee klikkaamalla

  • Lapinlahden osalta valokuidun rakentaminen on aloitettu maanrakennustöillä toukokuussa viikolla 19 ja kaivamiset kestävät alueen osalta suunnitelmien mukaan syyskuun puoleen väliin saakka.
  • Valokuidun teletyöt, eli valokuidun päätelaitteiden asennukset ja kuidun hitsaustyöt on suunniteltu alkavan elokuun alkupuoliskolla 2023 ja näiden osalta työt pitäisi olla suunnitelmien mukaan tehtynä joulukuun 2023 loppuun mennessä.
  • Liittymien käyttöönottojen asennukset voidaan aloittaa ensimmäisten kohteiden osalta lokakuun 2023 alussa ja viimeiset käyttöönotot on suunnitelmien mukaan tehty tammikuun 2024 loppuun mennessä.
  • Tällä alueella valokuidun rakentamiskumppanimme on ENP.

Tee oma valokuitutilauksesi

Jos sinulta puuttuu vielä oma tilauksesi, niin kerkeät tekemään sen vielä 2023 alueille. Valokuituliittymän saat nyt näille rakennettaville alueille 390 euroa sisältäen kaivamisen, asennustyön ja sisäverkon päätelaitteen (arvo 129 euroa).

Valokuituliittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa Kaisanetillä aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksuvaihtoehdolla esimerkiksi 6,50 euroa 60 kk maksuajalla. Valokuidun asennuksesta voit tehdä myös kotitalousvähennyksen omaan verotukseesi.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset, jos sieltä löytyisi suoraan vastaus.

Jos kysymykseesi ei löydy suoraan vastausta UKK-osiosta, voit jättää meille kysymyksen myös yhteystietolomakkeen kautta. Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.