Kiuruveden rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Kiuruvedellä

Kiuruvedelle rakennetaan tänä ja ensi vuonna Kaisanetin huippunopea ja vakaa valokuituverkko. Olemme koonneet tälle sivulle Kiuruveden valokuidun rakentamistiedotteet.

kiuruvesi23-24

Karttakuva suurenee klikkaamalla

  • Maanrakennustyöt Kiuruveden eteläisellä alueella (merkitty oranssilla) ovat keskeytyneet, ja jatkuvat keväällä. 60 % alueesta on rakennettu.
  • Muu karttaan rajattu, pohjoinen, sinisellä korostettu alue on suunnitelmissa rakentaa vuoden 2024 aikana.
  • Tällä alueella valokuidun rakentamiskumppanimme on Efficient Network Partner Oy (ENP).

Tee oma valokuitutilauksesi

Jos sinulta puuttuu vielä oma tilauksesi, niin kerkeät tekemään sen vielä 2023 alueille. Valokuituliittymän saat nyt näille rakennettaville alueille 390 euroa sisältäen kaivamisen, asennustyön ja sisäverkon päätelaitteen (arvo 129 euroa).

Valokuituliittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa Kaisanetillä aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksuvaihtoehdolla esimerkiksi 6,50 euroa 60 kk maksuajalla. Valokuidun asennuksesta voit tehdä myös kotitalousvähennyksen omaan verotukseesi.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset, jos sieltä löytyisi suoraan vastaus.

Jos kysymykseesi ei löydy suoraan vastausta UKK-osiosta, voit jättää meille kysymyksen myös yhteystietolomakkeen kautta. Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.