Nopea netti alle 20€/kk 3kk ajan

Nyt Kaisa Vauhti+ tutustumishintaan 3kk 19,90€/kk (norm. 34,90€/kk). Tarjoushinta koskee kaikkia uusia asiakkaita ja nettinopeuden nostajia. Hanki nopea netti pian! Tarjous on voimassa vain kesäkuun loppuun saakka. Kaisa Vauhti+ modeemit löydät myymälöistämme alkaen 5€/kk.

Kaisa Vauhti+ on huippunopea ja edullinen kodin kiinteä nettiyhteys. Liittymällä hoidat vaativatkin asiat sujuvasti sekä hyödynnät verkon viihdepalveluja. Kaisa Vauhti+ on saatavilla jopa 300 megan nopeudella, mikäli asuntosi on kytketty kaapeli- tai kuituverkkoon. Kaikkiin Kaisanetin laajakaistaliittymiin kuuluu myös sähköpostipalvelu, jonka saat otettua käyttöösi helposti ja nopeasti. Sähköpostipalvelu sisältää mm. sähköpostilaatikot viidelle eri osoitteelle ja 2 Gt sähköpostilaatikko/osoite.

Toimitamme laajakaistayhteyksiä Kainuun, Savon ja Pohjois-Karjalan alueelle. Kysy tarkempaa saatavuutta asiakaspalvelustamme 0800 391 234, asiakaspalvelu tai myymälöistä. Tilaa laajakaista oma.kaisanetin kautta tai tästä.

Kampanjaehto:
Kaisa Vauhti+ -liittymä, 19,90 €/kk (norm. 34,90 €/kk) 3 kk:n ajan. Tarjous koskee uusia Kaisa Vauhti+ -asiakkaita Kaisanetin oman verkon alueella. Sopimusjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Avausmaksu 0 e (norm. 35,00 e). Palvelussa sovelletaan Viestintäpalveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Lisätietoa ja sopimusehdot osoitteesta www.kaisanet.fi. Tarjous on voimassa 30.6.2021 saakka.