Valokuitu – Lapinlahti

Valokuiturakentaminen jatkuu 2023 Lapinlahdella

Rakennamme valokuitua Lapinlahdella aktiivisesti. Valokuidun rakentaminen Lapinlahden alueella alkoi vuonna 2022 ja jatkuu taas kesällä 2023 uusilla alueilla. Tarjoamme lapinlahtelaisille toimintavarman valokuituyhteyden edullisella liittymismaksulla ja helpolla avaimet käteen -toimituksella.

Valokuitu kampanjahintaan

Vuoden 2022 loppuun asti saat valokuituliittymän Lapinlahden 2023 rakennettavalle alueelle hintaan 390 € sisältäen kaiken tarvittavan (kaivaminen, asennustyö, päätelaite). Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi korottomalla osamaksulla.

2023 vuodesta alkaen valokuituliittymän hinta ei sisällä päätelaitetta (hinta 129 €), eli kannattaa varmistaa nopea valokuituyhteys kotiisi jo nyt! Tämä sijoitus maksaa itsensä korkojen kera takaisin sujuvien nettiyhteyksien ja kiinteistön arvonnousun muodossa. Kaivuosuuden voi myös lisätä kotitalousvähennyksiin.

Otamme sinuun yhteyttä ennen rakentamisen alkamista.

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavan valikoiman? Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Kartassa on nähtävillä suuntaa antava rajaus Kaisanetin valokuituverkon 2023 rakentamisalueesta ruskealla sekä 2022 rakennettu alue harmaalla, jonne liittymämyynti on myös yhä käynnissä. 2022 rakennetun alueen hinnan voit tarkistaa asiakaspalvelustamme.

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä rakennettavalta alueelta, sillä huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia! Kannattaa myös aktivoitua naapuruston suuntaan: mitä enemmän katuosuuksilta on varauksia, sitä todennäköisempää on aina kaivuun aloitus.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista. Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista!

Jäikö jotain kysyttävää? Ota yhteyttä: Juha Hyttinen, puh. 044 734 4325,
juha.hyttinen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme 0800 391 234.