Lapinlahdelle valokuitua 2022

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavan valikoiman?

Valokuidun rakentaminen Lapinlahden alueella alkaa kesällä 2022.

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä kartoitettavalta alueelta, sillä huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia! Kannattaa myös aktivoitua naapuruston suuntaan: mitä enemmän katuosuuksilta on varauksia, sitä todennäköisempää on aina kaivuun aloitus.

Valokuituliittymän liittymismaksu on alkaen 390 €. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Otamme sinuun yhteyttä ennen rakentamisen alkamista.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Alla kuva 2022 rakennettavasta alueesta Lapinlahdella.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista. Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista!

Jäikö jotain kysyttävää? Ota yhteyttä: Juha Hyttinen, puh. 044 734 4325 ,
juha.hyttinen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme 0800 391 234.