Valokuitu – Lapinlahti

Valokuiturakentaminen jatkuu 2023 Lapinlahdella

Rakennamme valokuitua Lapinlahdella aktiivisesti. Valokuidun rakentaminen Lapinlahden alueella alkoi vuonna 2022 ja jatkuu taas kesällä 2023 uusilla alueilla. Tarjoamme lapinlahtelaisille toimintavarman valokuituyhteyden edullisella liittymismaksulla ja helpolla avaimet käteen -toimituksella. Valokuituliittymän tilaaminen on rakennusvaiheessa aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voi maksaa aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksulla.

Rakentamispäätös – Tilaa oma valokuitu

Alapuolella kartassa on nähtävillä suuntaa antava rajaus Kaisanetin valokuituverkon 2023 rakentamisalueesta, jonne rakentamispäätös on tehty. Jos asut tällä alueella ja haluat varmistaa valokuituliittymän kotiisi vuonna 2023, täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta. Otamme yhteyttä vielä ennen rakentamisen alkamista kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin.

lapinlahti-2023

Klikkaamalla kuvaa, saat sen näkyville isompana.

Rakentamisen eteneminen Lapinlahdella

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Lapinlahden rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Miksi valokuitu?

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä.

Tarkista valokuituyhteyden saatavuus osoitteellasi

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä rakennettavalta alueelta. Huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia. Voit tarkistaa alla olevan painikkeen kautta Lapinlahden valokuidun nykyisen saatavuuden oman osoitteesi perusteella. Jos kuituyhteys puuttuu vielä, ilmoita meille kiinnostuksesi jättämällä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja kattavan TV-kanavavalikoiman?

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.


Vuonna 2022 aloitimme Lapinlahden valokuidun rakentamisen

Aloitimme vuonna 2022 valokuidun rakentamisen Lapinlahdella karttakuvan alueelle. Jos asut tällä alueella ja et ole hankkinut vielä omaa valokuituyhteyttä, tiedustele oman kiinteistösi jälkiliittymismahdollisuutta suoraan asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme osaa kertoa sinulle vuoden 2022 jälkiliittymisen mahdollisuuden ja hinnan.

Vuoden 2022 valokuidun rakennusalue Lapinlahdella.

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Juha Hyttinen

juha.hyttinen@kaisanet.fi

044 734 4325

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234