Meitä netinkäyttäjiä on moneen junaan, mutta Kaisan raiteet vievät aina perille.

SAMA HINTA, SUUREMPI NOPEUS

Selaa, pelaa tai katso leffaa! KAISAn kiinteissä laajakaistoissa riittää aina nopeutta ja suorituskykyä koko perheelle. Kaapelitalouksien KAISA Vauhti+ ja Mahti -liittymissä nyt entistä suurempi lähetysnopeus samaan hintaan. Tutustu ja tykästy – tyytyväisyystakuulla!

KAISA Vauhti+

Sini,
300 Mb

Kaupungin nopein koululainen

KAISA Vauhti+ -laajakaista on nyt entistäkin nopeampi – tee sinäkin elämästäsi vauhdikkaampaa. Tehokas liittymä sopii koko perheen tarpeisiin, niin työhön kuin huviinkin. Voit siis ongelmitta selata, pelata tai etätyöskennellä juuri silloin, kun sinulle sopii. Kun sinun ei tarvitse murehtia netin toimivuutta, voit keskittyä tärkeisiin asioihin täysillä.

Päivitä liittymäsi ja hyödynnä erikoistarjous:

KAISA Vauhti+ ja Mahti-laajakaistaliittymänsä nopeammaksi päivittäville Arris-kaapelimodeemi nyt 109 € (norm. 149 €) tai 9,08 12 kk:n maksuajalla. Laadukkaalla kotimodeemilla jaat yhteyden vaivatta useammalle käyttäjälle.

KAISA Mahti

Kimi,
600 Mb

Kaupungin nopein striimaaja

Lisää liittymäsi mahtia ja tee netinkäytöstäsi tehokkaampaa kuin koskaan. Entistäkin nopeampi KAISA Mahti -laajakaista sopii kaikista vaativimmallekin netinkäyttäjälle – suuret tiedostot, terävät striimit ja raskaat pelit kulkevat kuin juna. Sinun ei siis tarvitse käyttää energiaasi yhteydestä murehtimiseen, vaan voit nauttia sujuvasta netinkäytöstä.

Päivitä liittymäsi ja hyödynnä erikoistarjous:

KAISA Mahti ja Vauhti+ -laajakaistaliittymänsä nopeammaksi päivittäville Arris-kaapelimodeemi nyt 109 € (norm. 149 €) tai 9,08 12 kk:n maksuajalla. Laadukkaalla kotimodeemilla jaat yhteyden vaivatta useammalle käyttäjälle.


VOITA 100 EURON
ETUKOODI VERKKOKAUPPAAN

Täytä alla oleva lomake ja osallistu 100 € arvoisen etukoodin arvontaan Kaisanetin verkkokauppaan. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää liittymistämme, asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. Et siis joudu tekemään ostopäätöstä yksin, vaan autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan laajakaistan. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään. Kampanja on voimassa maaliskuun 2022 loppuun asti ja arvonnan säännöt löydät täältä.

KYSY LISÄÄ JA OSALLISTU ARVONTAAN

  Kaisan kaista kulkee

  On monia syitä hankkia hyvä laajakaista.

  Tiedät varmasti miltä tuntuu, kun yhteys pätkii etkä saa mitään tehtyä. Oli kyseessä sitten tärkeä työhomma tai rentoutumiseen tarkoitettu video, huono yhteys turhauttaa.

  Hankkimalla juuri sinun tarpeisiisi sopivan liittymän et joudu enää taistelemaan huonojen yhteyksien kanssa, vaan nettisi toimii kelissä kuin kelissä. Älä siis anna huonojen yhteyksien pilata päivääsi, vaan osta nyt Kaisanetin nopea laajakaista.

  Kaikki laajakaistapalvelut

  Kaisa Vauhti

  Laajakaista jopa 100 megan nopeudella

  29,90 €/kk

  tutustu & tilaa

  Kaisa Vauhti+

  Laajakaista jopa 300 megan nopeudella

  34,90 €/kk

  tutustu & tilaa

  Kaisa Viihde

  300M + KAISA TV/Elisa Viihde Viaplay -suoratoisto

  39,90 €/kk

  tutustu & tilaa

  Kaisa Mahti

  Jopa 600M + Mix3 + Elisa Viihde Viaplay -suoratoisto

  49,90 €/kk

  tutustu & tilaa

  Kaisa Mahti+

  1G + KAISA TV + valitsemasi kanavapaketti + tietoturva

  79,90 €/kk

  tutustu & tilaa

  Kaisa Opiskelija

  Oikeat eväät opiskeluun jopa 300 megan nopeudella

  19,90 €/kk

  tutustu & tilaa

  Kaisa Asuntokaista

  Vauhtia ja huolettomuutta edullisesti koko taloyhtiön tarpeisiin.

  Kaisa Puhti

  Nopeus 600M + sähköpostipalvelu.

  44,90 €/kk

  tutustu & tilaa