Meitä netinkäyttäjiä on moneen junaan, mutta Kaisan raiteet vievät aina perille.

SAMA HINTA, SUUREMPI NOPEUS

Selaa, pelaa tai katso leffaa! KAISAn kiinteissä laajakaistoissa riittää aina nopeutta ja suorituskykyä koko perheelle. Kaapelitalouksien KAISA Vauhti+ ja Mahti -liittymissä nyt entistä suurempi lähetysnopeus samaan hintaan. Tutustu ja tykästy – tyytyväisyystakuulla!

KAISA Vauhti+

Sini,
300 Mb

Kaupungin nopein koululainen

KAISA Vauhti+ -laajakaista on nyt entistäkin nopeampi – tee sinäkin elämästäsi vauhdikkaampaa. Tehokas liittymä sopii koko perheen tarpeisiin, niin työhön kuin huviinkin. Voit siis ongelmitta selata, pelata tai etätyöskennellä juuri silloin, kun sinulle sopii. Kun sinun ei tarvitse murehtia netin toimivuutta, voit keskittyä tärkeisiin asioihin täysillä.

Kaisa Vauhti+

Kaisa Vauhti+ on huippunopea ja edullinen kodin kiinteä nettiyhteys. Liittymällä hoidat vaativatkin asiat sujuvasti sekä hyödynnät verkon viihdepalveluja. Kaisa Vauhti+ on saatavilla jopa 300 megan nopeudella, mikäli asuntosi on kytketty kaapeli- tai kuituverkkoon.

KAISA Mahti

Kimi,
600 Mb

Kaupungin nopein striimaaja

Lisää liittymäsi mahtia ja tee netinkäytöstäsi tehokkaampaa kuin koskaan. Entistäkin nopeampi KAISA Mahti -laajakaista sopii kaikista vaativimmallekin netinkäyttäjälle – suuret tiedostot, terävät striimit ja raskaat pelit kulkevat kuin juna. Sinun ei siis tarvitse käyttää energiaasi yhteydestä murehtimiseen, vaan voit nauttia sujuvasta netinkäytöstä.

Kaisa Mahti

Kaisa Mahti on todellinen tehokäyttäjän paketti nopealla netillä, Mix3 -kanavapaketilla, Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelulla ja sähköpostipalveluilla. Huippunopea yhteys mahdollistaa jopa 600M/300M yhteyden valokuituverkossa ja kaapeliverkossa 600M/50M.


TILAA LAAJAKAISTA

  Tietosuojaseloste asiakkaat


  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi


  Kaisan kaista kulkee

  On monia syitä hankkia hyvä laajakaista.

  Tiedät varmasti miltä tuntuu, kun yhteys pätkii etkä saa mitään tehtyä. Oli kyseessä sitten tärkeä työhomma tai rentoutumiseen tarkoitettu video, huono yhteys turhauttaa.

  Hankkimalla juuri sinun tarpeisiisi sopivan liittymän et joudu enää taistelemaan huonojen yhteyksien kanssa, vaan nettisi toimii kelissä kuin kelissä. Älä siis anna huonojen yhteyksien pilata päivääsi, vaan osta nyt Kaisanetin nopea laajakaista.

  Vanhat Kaisa-palvelut

  Täältä löydät vanhan voimassaolevan Kaisa-palvelusi palvelukuvauksen. Nämä palvelut eivät enää ole enää tilattavissa.

  Kaisa Vauhti

  Laajakaista jopa 100 megan nopeudella

  29,90 €/kk

  Katso

  Kaisa Vauhti+

  Laajakaista jopa 300 megan nopeudella

  36,90 €/kk

  Katso

  Kaisa Viihde

  300M + KAISA TV

  41,90 €/kk

  Katso

  Kaisa Mahti

  Jopa 600M + Mix3 + Elisa Viihde Viaplay -suoratoisto

  51,90 €/kk

  Katso

  Kaisa Mahti+

  1G + KAISA TV + valitsemasi kanavapaketti + tietoturva

  79,90 €/kk

  Katso

  Kaisa Puhti

  Nopeus 600M + sähköpostipalvelu.

  46,90 €/kk

  Katso