Kuukauden bonuskanava

Toukokuussa Viasat History on avattu tutustuttavaksi kaikille KTV-asiakkaille sekä lisäksi TV-kortti asiakkaille BBC News.

Toukokuussa Viasat History kanava on avattu poikkeuksellisesti katsottavaksi kaikille kaapeli-TV asiakkaille, eli tämän bonuskanavan katsomiseen KTV-asiakas ei tarvita erillistä TV-korttia. Haluamme näin tuoda laadukasta kanavasisältöä tutustuttavaksi laajemmalle katsojakunnalle.

Viasat History kanavan kautta saat kiehtovan matkan menneeseen maailmaan. Kanavalla näytetään historiaa aina antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Kanava on katsottavissa kaapeli-TV:ssä kanavapaikalla 493 ja Kaisa-TV:ssä 62.

Normaalisti lisäkanavat ovat nähtävillä kaapeli-TV verkossa vain asiakkaille, joilla on erillinen TV-korttitilaus.

TV-kortti

TV-kortti tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja tai erilliskanavia. Lisäkanavien katseluun tarvitset kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen, erillisen TV-kortin sekä kaapelikortinlukijan (ellei digivastaanottamisessa ole itsessään korttipaikkaa).

TV-kortin hinta on 4,50 €/kk ja tällä pikkurahalla saat lisäkatsottavaa KTV-peruskanavien lisäksi. Seitsemän vakiokanavaa tuovat katsottavaksi urheilua, luonnon ihmeitä, dokumentteja, maailman uutisia ja paljon muuta. Näiden vakiokanavien lisäksi näet TV-kortilla kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan.

Nyt olemassa oleville TV-kortti-asiakkaille on avattu bonuskanavana toukokuun ajaksi BBC News uutiskanava ja tämä näkyy siis ylimääräisenä kanavana ainoastaan TV-kortti-asiakkaille. BBC News tarjoaa uutisia ja muita ajankohtaisohjelmia ympäri maailman. BBC on tunnettu laadukkaasta ja tasapuolisesta uutisoinnistaan. Lähetysaika: 24 h/vrk englannin kielellä.

BBC News on katsottavissa toukokuun ajan TV-kortti-asiakkailla KTV-verkossa kanavapaikalla 347 ja Kaisa TV:ssä kanavapaikalla 86.

Tee TV-kortti tilaus ja nauti lisäviihteestä

TV-kortti sisältää France 24 HD, TRT World HD, V Sport + Suomi HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD -kanavat ja lisäksi kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Vaihtuvan bonuskanavan voit tarkistaa täältä.    Tietosuojaseloste asiakkaat    Tietosuojaseloste suoramarkkinointi    Ensimmäisen paperilaskun jälkeen suosittelemme tilaamaan verkkopankin kautta maksuttoman e-laskun.