KotiinTv & viihdeKanavapaketitElisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta näet maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL ja KHL. Katsottavissa myös mm. Huuhkajien ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL, UFC ja golfin US Open. Katso uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat sekä Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Lisäksi Elisa Viihde Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Elokuvat ja sarjat kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä. 

Muistathan, että Kaisanetin V-paketti tilaajana, saat myös suositun Viaplayn ohjelmakirjaston  samantasoisena käyttöösi!

Elisa Viihde Viaplay tarjoaa sisältöä jokaiseen makuun
12,99 €/kk

Viaplaysta löytyy valtava valikoima elokuvia ja palveluun tuleekin uutta sisältöä joka viikko! Suurimmat Hollywood-elokuvat, romanttiset komediat, Oscar-voittajat, dokumentit ja toimintaelokuvat. Sarjoista löydät kokonaisia tuotantokausia kuten mm. huippusuosittu Walking Dead, jonka 8. tuotantokausi on katsottavissa 3. huhtikuuta alkaen! Lapsille katsottavana on kymmeniä eri lastenohjelmia ja elokuvia. Huomaa alalaidan tarjous!

Elisa Viihde Viaplay Totalilla näet koko Viaplayn tarjonnan
34,99 €/kk

Viaplay Total -paketti sisältää kaiken mitä tarvitset: koko viihdetarjonta, sekä laaja kattaus huippu-urheilua! Urheilufanin ykkösvalinta tarjoaa mm. kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Lisäksi jääkiekon KHL-ottelut näkyvät Viaplay Sportissa. Lisäksi jääkiekon KHL ja kaikki Jokereiden ottelut. Jalkapallon ystäville löytyy myös reilusti huippuviihdettä: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, UEFA Nations League ja EM-karsinnat, sekä paljon muuta. Lisäksi näet Viaplay Sportilla mm. nyrkkeilyä ja UFC:tä, joita ei näytetä Viasatin kanavilta! Pakettiin kuuluu myös sarjat ja lastenohjelmat.

Katso missä ja miten haluat – myös ilman nettiyhteyttä.

Voit katsoa Viaplayta mm. puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisiolla. Tallennusominaisuuden avulla voit ladata elokuvia ja sarjoja puhelimeen tai tablettiin ja katsoa niitä myös ilman nettiyhteyttä, missä tahansa.

Huippusisältöä edullisesti ja ilman määräaikaa.

Saat Viaplay suoratoistopalvelun alkaen vain 12,99 €/kk. Paketit ovat aina ilman määräaikaa, joten voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin haluat. Tilaa nyt niin saat laajan valikoiman viihdettä katsottavaksi!

1kk 0€ Elisa Viihde Viaplay -paketti!

Yli 40 € kertaostoihin (esim. laiteostot) tarjoamme kuukaudeksi Viaplayn Elokuvat & Sarjat -paketin veloituksetta. Olet myös oikeutettu tähän kampanjaan, jos laskutuksesi Kaisanetille on viimeiseltä kahdelta kuukaudelta yli 40€. Tilaus jatkuu kampanjan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla.

Hyödyntääksesi tämän tarjouksen, ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluun, puh. 0800 391 234. Muut paketit voit tilata Tilaa-napin kautta.