C More Total+

Viihdettä, Telia Liigapassi ja kaikki urheilu samassa paketissa.

C More Total+ -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. Telian Liigapassi ja kaikki Liiga-sisällöt sisältyvät C More Total+ tuotteeseen. C More Total+ kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: kaikki merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. ​

C More Total+ paketissa on huippujääkiekkoa: Liiga, Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). Moottoriurheilun ystäville C More välittää kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana ja suomeksi selostettuina. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat rallin EM-sarja, rallicrossin MM-sarja ja Motocrossin MXGP kuninkuusluokka. C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Kansojen liigan EM- ja MM-karsintapelit, Espanjan La Ligan ja Serie A:n. Välitämme myös suorana otteluita miesten jalkapallon MM-kilpailuista. Mukana myös NFL, yleisurheilun Timanttiliiga ja IAAF World Challenge, naisten WTA tennis ja ravit.

C More Total+ paketti tarjoaa urheilun lisäksi elokuvensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

C More – viihdettä elämään

C More -paketti tarjoaa lukuisia elokuvaensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniori -kanavan suosittuja lastenohjelmia.  Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

C More Sport

C More Sport – urheilufanin paketti

C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista Suomen parhaiden asiantuntijoiden seurassa ympäri vuoden. Huippujääkiekkoa kuten: Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). Moottoriurheilun ystäville C More välittää kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana ja suomeksi selostettuina. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu rallin EM-sarja, rallicrossin MM-sarja, Extreme-E ja Motocrossin MXGP kuninkuusluokka. C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Kansojen liigan EM- ja MM-karsintapelit, Espanjan La Liga ja Serie A:n. C More esittää myös suorana otteluita miesten jalkapallon MM-kilpailuista. Mukana myös NFL, yleisurheilun Timanttiliiga ja IAAF World Challenge, naisten WTA tennis ja ravit.

C More Total

C More Total – viihde ja urheilu samassa paketissa

C More Total -paketti tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.​

C More Total -paketissa on huippujääkiekkoa: Liiga, Mestis, miesten jääkiekon MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä (Champions Hockey League) ja Ruotsin huiput SHL:ssä (Svenska hockeyligan). Moottoriurheilun ystäville C More välittää kaikki MM-rallin erikoiskokeet suorana ja suomeksi selostettuina. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu rallin EM-sarja, rallicrossin MM-sarja, Extreme-E ja Motocrossin MXGP kuninkuusluokka. C More esittää yksinoikeudella jalkapallon Mestarien liigan, Kansojen liigan EM- ja MM-karsintapelit, Espanjan La Ligan ja Serie A:n. C More esittää myös suorana otteluita miesten jalkapallon MM-kilpailuista. Mukana myös yleisurheilun Timanttiliiga ja IAAF World Challenge, naisten WTA tennis ja ravit.

C More Total -paketti tarjoaa urheilun lisäksi elokuvaensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniorin suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.