Kaisanet Oy

Watson IPTV

Kaisanetin asiakkaana saat Watson-laajakaista-tv-palvelun käyttöösi nyt uutena boksipalveluna. Watsonin avulla katsot eri päätelaiteilla, tilaat kanavasisältöä ja vuokraat uusimpia Makuunin elokuvia.

  • Uutuusleffat Watsonin Makuunista myös HD:na 
  • Rajaton tallennusmahdollisuus peruskanavilta puoleksi vuodeksi
  • Jopa viiden päätelaitteen samanaikainen käyttö Watson käyttäjätunnuksella

Watsonissa voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi, sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Watsonin Makuunista löydät uutuusleffat - myös HD:na. Palvelu muistaa mitä katsot, joten aloita vaikka selaimessa ja jatka tabletilla. Vuokraelokuvien hinnat alk. 0,33 €/elokuva! 

Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 48 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. C More Play leffa- ja sarjakirjastosta (veloitukseton lisäpalvelu C More -kanavapaketeissa) löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Voit katsoa Watsonia kotonasi läppärin lisäksi myös tabletilla tai älypuhelimella, jos taloudestasi löytyy langattoman verkon mahdollistava wlan. Watson käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti. Palvelu toimii Android/IOS/Windows 8.1 tableteissa ja älypuhelimissa, Windows-tietokoneen selaimilla sekä Mac-tietokoneissa Safari-selaimella.

Watsonin hinta on  8,90 €/kk + verkkotallennus 5,90 €/kk (sisältää tekijänoikeusmaksun). Hinnat voimassa 3.7.2018 alkaen.

Parhaat sisällöt Watson IPTV-boksilla

Watsonin käyttäminen televisioon kytkettävällä IPTV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. IPTV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on vähintään 30 Mbitin nopeudella toimiva kuitulaajakaistayhteys.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella, älypuhelimen Watson-sovelluksella tai Windows PC-selaimella. Tarjolla on myös runsain määrin kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Voit tilata tai perua verkkotallennusominaisuuden boksin tai käyttöliittymän kautta milloin tahansa niin halutessasi. Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

watson.jpg

Kysy lisää Watsonista ja IPTV:stä.

Kaisanetin asiakaspalvelu

0800 391 234
asiakaspalvelu@kaisanet.fi
Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?