Kaisanet Oy

Kaisanet tv

Kaisanetin asiakkaana saat Kaisanet tv -palvelun käyttöösi nyt uutena boksipalveluna. Kaisanet tv:n avulla katsot eri päätelaiteilla, tilaat kanavasisältöä ja vuokraat tai ostat SF Anytime -palvelun sisältöä.

Uutuusleffat SF Anytimesta myös HD:na

Rajaton tallennusmahdollisuus peruskanavilta puoleksi vuodeksi (SPIN+)

Jopa viiden päätelaitteen samanaikainen käyttö Kaisanet tv -käyttäjätunnuksella

Kaisanet tv:ssä voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi, sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kaisanet käyttöohjeeseen voit tutustua täällä.

SF Anytime:sta löydät uutuusleffat - myös HD:na.

Voit katsoa Kaisanet tv:tä kotonasi läppärin lisäksi myös tabletilla tai älypuhelimella, jos taloudestasi löytyy langattoman verkon mahdollistava wlan. Kaisanet tv käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti.

Kaisanet tv:n hinta on  9,95 €/kk (sisältää S-paketin ja mobiilipalvelun) + verkkotallennus 5,90 €/kk (sisältää tekijänoikeusmaksun). Hinnat voimassa 4.12.2018 alkaen.

Parhaat sisällöt Kaisanet tv IPTV-boksilla

Kaisanet tv -kanavaoppaasta valitsen mielesesi kanavat ja kanavapaketit.

Kaisanet tv:n käyttäminen televisioon kytkettävällä IPTV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. IPTV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on vähintään 30 Mbitin nopeudella toimiva kuitulaajakaistayhteys.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella, älypuhelimen Kaisanet tv -sovelluksella tai Windows PC-selaimella. Tarjolla on myös runsain määrin kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 48 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. C More Play leffa- ja sarjakirjastosta (veloitukseton lisäpalvelu C More -kanavapaketeissa) löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Voit tilata tai perua verkkotallennusominaisuuden boksin tai käyttöliittymän kautta milloin tahansa niin halutessasi. Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?