Kaisanet Oy

KAISA TV

Kaisanetin asiakkaana saat KAISA TV -palvelun käyttöösi nyt uutena boksipalveluna. KAISA TV:n avulla katsot eri päätelaiteilla, tilaat kanavasisältöä ja vuokraat tai ostat SF Anytime -palvelun sisältöä.

Rajaton tallennusmahdollisuus peruskanavilta puoleksi vuodeksi (SPIN+).

KAISA TV:ssä voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi, sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. KAISA TV käyttöohjeeseen voit tutustua täällä. Jopa viiden päätelaitteen samanaikainen käyttö KAISA TV -käyttäjätunnuksella.

SF Anytime:sta löydät uutuusleffat - myös HD:na.

Voit katsoa KAISA TV:tä kotonasi läppärin lisäksi myös tabletilla tai älypuhelimella, jos taloudestasi löytyy langattoman verkon mahdollistava wlan. KAISA TV käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti.

KAISA TV:n hinta on  9,95 €/kk (sisältää S-paketin ja mobiilipalvelun) + verkkotallennus 5,90 €/kk (sisältää tekijänoikeusmaksun). Hinnat voimassa 4.12.2018 alkaen.

Parhaat sisällöt KAISA TV IPTV-boksilla

KAISA TV -kanavaoppaasta valitset mieleisesi kanavat ja kanavapaketit.

KAISA TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä IPTV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. IPTV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on vähintään 30 Mbitin nopeudella toimiva kuitulaajakaistayhteys.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella, älypuhelimen sovelluksella tai Windows PC-selaimella. Mobiilisovellus on maksuton ja se löytyy sovelluskaupasta nimellä Ålcom (IPTV). IPTV.jpgKAISA TV -palveluun pääset kirjautumaan myös tietokoneella osoitteessa: www.pctv.fi

Tarjolla on myös runsain määrin kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 24 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. C More Play leffa- ja sarjakirjastosta (veloitukseton lisäpalvelu C More -kanavapaketeissa) löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Voit tilata tai perua verkkotallennusominaisuuden asiakaspalvelustamme p. 0800 391 234 niin halutessasi. Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?