Kaisanet Oy

KAISA TV

Kaisanetin asiakkaana saat KAISA TV -palvelun käyttöösi nyt uutena kattavana boksipalveluna. KAISA TV:n avulla katsot eri päätelaiteilla, tilaat kanavasisältöä ja vuokraat tai ostat SF Anytime -palvelun sisältöä.

KAISA TV:ssä voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi (SPIN+ verkkotallennus), sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Voit katsoa KAISA TV:tä kotonasi läppärin lisäksi myös tabletilla tai älypuhelimella, jos taloudestasi löytyy langattoman verkon mahdollistava wlan. KAISA TV käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti.
Boksipalveluun kuuluvasta SF Anytime -ohjelmakirjastosta löydät yli tuhannesta elokuvasta ja sarjasta mieluisimmat uutuusleffat - myös HD:na.

  • KAISA TV:n hinta 9,95 €/kk, (sis. S-paketin kanavat ja mobiilipalvelun) ja
  • SPIN+ verkkotallennus 5,90 €/kk (sis. tekijänoikeusmaksun). 

Mobiilipalvelu antaa sinulle mahdollisuuden katsoa tv-lähetyksiä tabletilta, mobiilista tai tietokoneelta. Ota mukaan mökille, katso linja-autossa tai nauhoita ohjelmia mobiilisti vaikka kalareissulla. 

Saat joka kuukausi tutustuttavaksi myös jonkun uuden lisäkanavan. Kaisa TV:n kuukauden bonuskanavan näet tästä

KAISA TV käyttöohjeeseen voit tutustua täällä.

Parhaimmat sisällöt KAISA TV IPTV-boksilla

KAISA TV -kanavaoppaasta valitset mieleisesi kanavat ja kanavapaketit.

KAISA TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä IPTV-boksilla on nopeaa ja vaivatonta. IPTV-boksin käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on vähintään 30 Mbitin nopeudella toimiva valokuitulaajakaistayhteys.

Voit hallita palvelusi sisältöä ja tallenteita kätevästi boksin kauko-ohjaimella, älypuhelimen sovelluksella tai Windows PC-selaimella. Mobiilisovellus on maksuton ja se löytyy sovelluskaupasta nimellä IPTV. 
IPTV.jpgKAISA TV -palveluun pääset kirjautumaan myös tietokoneella osoitteessa: www.pctv.fi

Tarjolla on runsain määrin lisäkanavia ja kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 24 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. C More Play leffa- ja sarjakirjastosta (veloitukseton lisäpalvelu C More -kanavapaketeissa) löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Voit tilata tai perua verkkotallennusominaisuuden asiakaspalvelustamme p. 0800 391 234 niin halutessasi. Minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi.

Kaisa TV palveluehdot löydät täältä.

Kaisanetin asiakaspalvelu

0800 391 234
asiakaspalvelu@kaisanet.fi
Bonsky