Syyskuun Kuukauden kanava: English Club TV HD

English Club TV HD on englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. Kanava tarjoaa päivittäisen kielikylvyn ja opit kielioppia, kasvatat sanastoa ja parannat ääntämistä. Kanavalla ohjelmia monipuolisesti kaikenikäisille: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Kielen opiskelu voi olla näin hauskaa!

Kuukauden kanava vaihtuu maanantaina 2.9.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen. English Club TV HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 363.


Kuukauden tärpit


Magic Science

Päivittäin klo 05.00, 11.00 ja 17.00

201909_MagicScience_KK_email_274x154.jpg

Magic Sciencen salainen laboratorio on hauska tapa oppia englantia tieteen avulla. Kouluikäisille lapsille suunnatussa sarjassa kemisti Magic Marvel ja hänen avuliaat assistenttinsa tekevät kokeita, joiden avulla lapset oppivat englantia ja samalla tieteen ihmeellistä maailmaa.

Magic Science -sarjan jokaisessa osassa keskitytään yhteen kemian aihealueeseen. Sarja innostaa lapsia opiskelemaan englanninkieltä ja tiedettä. Kiinnostavat kokeet ruokkivat mielikuvitusta ja synnyttävät liekin tieteen oppimiseen.


This Day

Päivittäin klo 05.00, 11.00 ja 17.00

201909_ThisDay_KK_email_274x154.jpg

Muistatko mitä kaikkea tänään on sattunut? This Day -ohjelmasarjassa kerrataan, mitä historiassa on tapahtunut tismalleen tänään: urheilussa, viihteessä, keksinnöissä, politiikassa ja elämässä. Opit tärkeimmät syntymäpäivät, tuhoisimmat onnettomuudet, epätavallisimmat juhlapäivät sekä täydennät englanninkielen sanavarastoasi.

Jokainen ohjelman jakso on jaettu kolmeen osaan. Jokainen osio kertoo lyhyen tarinan historiallisista tapahtumista ja esittelee uusia sanoja. Katselemalla This Day -ohjelmasarjaa kasvatat sanavarastoasi ja opit mitä kaikkea onkaan tapahtunut tänä päivänä.


English in Focus

Maanantaista perjantaihin, klo 6.30, 12.30 ja 18.30
Lauantaisin ja sunnuntaisin, klo 6.50, 12.50 ja 18.50

201909_EnglishInFocus_KK_email_274x154.jpg

English in Focus -ohjelmasarja on vuorovaikutteinen opas englanninkielen sanoihin sekä sanontoihin, joita käytetään usein väärin. Ohjelmassa esitellään erilaisten sanojen hienovaraiset erot ja selitetään kielioppivirheitä, jotka aiheuttavat sekaannusta.

Musiikkikappaleiden, laulujen, piirrosten, tehtävien sekä kuvallisten vihjeiden avulla selitetään sanojen ja sanontojen hienovaraisia eroja. Katselemalla ohjelmaa, opit erottamaan samannäköiset sanat toisistaan, vältät yleisimpiä kielioppivirheitä ja opit käyttämään eniten sekaannusta aiheuttavia englanninkielen ilmaisuja oikein.

3Ways2

Päivittäin klo 10.30 16.30 ja 22.30

201909_3Ways2_KK_email_274x154.jpg

Miten ilmaista sama asia kolmella eri tavalla? Muodollisesti, puhekielellä ja slangia käyttäen. 3Ways2-sarjan avulla opit erilaisia viestintätyylejä, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin.

3Ways2 esittelee kolme vaihtoehtoista tapaa kertoa sama asia. Ohjelmasarjan avulla opit uusia sanoja ja lauseita: miten ilmaiset mm. myötätuntoa, kieltäydyt kohteliaasti, pyydät asioita tai pahoittelet, virallisesti, epämuodollisesti sekä katuslangilla. 3Ways2 -sarjaa katsomalla opit ilmaisemaan ajatuksiasi oikein ja sopivalla tavalla kaikissa tilanteissa.


Näin katsot Kuukauden kanavaa

English Club TV HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 363. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä English Club TV HD -kanavan jatkossakin?

English Club TV HD -kanava kuuluu S, M ja L -paketteihin sekä on valittavissa myös Mix4-, Mix8- ja Mix 12-paketteihin!

Bonsky