Kaisanet Oy

Helmikuun Kuukauden kanava: FIGHT SPORTS HD

Helmikuun Kuukauden kanava on FIGHT SPORTS HD. Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen. FIGHT SPORTS HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 176.


Kuukauden tärppi

Karate 1 Premier League -turnaus Dubai, Arabiemiraatit
Sunnuntaina 17.2.2019, klo 12.30–14.30.

Karaten huippuliiga Karate 1 Premier League kokoaa maailman parhaat karatekat Dubaihin. Mukana luonnollisesti Suomen Titta Keinänen, joka voitti viime vuonna Marokon ja Istanbulin K1-turnaukset yli 68 kg:n sarjassa. Näissä turnauksissa taistellaan maineesta ja kunniasta, mutta myös kisapaikoista Tokion olympialaisiin 2020.

Karate 1 Premier League -turnauksissa on käytössä uudet säännöt. Perinteisen lippuäänestyksen tilalla on pistearviointi, joissa tuomaristo pisteyttää katasuoritukset ja korkeimmat pisteet saavuttanut ottelija voittaa. Lisäksi naisten otteluaika on pidentynyt kahdesta minuutista kolmeen. Parin tunnin kisakoosteessa läpikäydään Dubain tatamilla kamppailtujen otteluiden parhaat palat.

Fights Sports


Näin katsot Kuukauden kanavaa

FIGHT SPORTS HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 176. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.


Haluatko nähdä Fights Sports HD -kanavan jatkossakin?

TV Mix 4: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FIGHT SPORTS HD:n lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.

Active Sports: Pelkkää urheilua
Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. FIGHT SPORTS HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FUEL TV HD, Ginx eSports TV, Motorvision TV HD sekä Nautical Channel HD.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?