Kaisanet Oy

Syyskuun kuukauden kanava on Viasat Explore HD

Kaisanetin Kaapeli-TV:n katselukorttiasiakkaat saavat käyttöönsä kuukausittain vaihtuvan veloituksettoman kuukauden kanavan. Kuukauden Kanava näkyy tarjottavan kanavan omalla kanavapaikalla.

Kuukauden kanava on Viasat Explore HD. Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita. Viasat Explore HD tarjoaa seikkailunhaluisille kiehtovia dokumentteja nopeista autoista aina extreme-kalastukseen.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen. Viasat Explore HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 491.

 

Kuukauden tärpit

ViasatExplore_MitenNiksitToimivat.png
Miten niksit toimivat
Maanantaisin klo 19.45
Pyroteknikko, kemisti ja insinööri Mike Sansom, hänen koekaniininsa TV- ja radiotoimittaja Marcus Bronzy sekä koomikko Stephen Grant kokeilevat parhaimpia, huonoimpia ja hulluimpia niksejä arjen pulmiin.

TV-sarja ammentaa niksinsä parhaimmista ja hauskimmista YouTube-videoista, joita koomikoista ja tutkijoista koostuva paneeli tekee uusiksi. Jaksoissa keskitytään eri alan nikseihin ja stuntteihin: ruuanlaitto, teknologia, autot, urheilu, terveys, tee-se-itse -niksit. Mikään aihealue ei ole vierasta tai pyhää tälle porukalle.

ViasatExplore_TervetuloaHelvettiinKameleontti.png
Tervetuloa helvettiin: Kameleontti
Sunnuntaisin klo 21.15
Sebastian Perez Pezzani on kuin kameleontti. Hän on kotonaan missä tahansa, varsinkin siellä minne ihmiset eivät mielellään mene. Synkimmät getot, hurjimmat vankilat. Pezzani tutustu ihmisten arkielämään eri puolella maailmaa.

Filippiinien huumekauppiaat, tulivuorenpurkaus Indonesiassa tai Venezuelan kaaos. Mikään maa tai paikka ei ole liian outo tai vaarallinen Sebastien Perez Pezzanille. Tervetuloa matkalle, minne et mistään hinnasta itse lähtisi!


Jade Fever
Tiistaisin klo 22.45 ja 23.05
Vihreä on uusi musta! Jade Fever -sarjassa seurataan Buncen perhettä, Claudia Buncea, hänen miestään Robin Buncea ja heidän poikiaan, jotka louhivat vihreää jadekiveä Jade Cityssä Kanadan pohjoisosissa. Heidän tavoitteenaan on löytää miljoonan dollarin jadelohkare.

Sarjan neljännen kauden alussa Buncet ovat hylänneet sijoittajat ja louhivat nyt omalla rahallaan. Tuottoisan jadekiven porauspaikkaan pääseminen vaatii laitteiden ja varusteiden raahaamista läpi veden, mudan ja siirtolohkareiden. Aikaa on vain neljä kuukautta kestävä kesäkausi. Jademetsästäjien on oltava ripeitä, jotta he löytävät A-luokan jadekiven ennen talven tuloa.

ViasatExplore_MahdotonKalareissu.png
Mahdoton kalareissu
Maanantaisin klo 22.45
Mahdoton kalareissu on omistettu kaikille kalastajille, jotka eivät saa tarpeekseen salaperäisistä vedenpinnan alla lymyävistä vonkaleista. Tämän kaveriporukan tavoitteena on löytää maailman isoin karppi. Toivottavasti ei ole tyytyminen vain kalajuttuihin.

Viimeisen päälle kalahullu Ali Hamidi ja hänen kaksi kalakaveria kiertävät ympäri maailmaa. Serbia ja Bosnia, Ranska, Espanja ja jopa Thaimaa. Tällä kalareissuilla kaverit yrittävät pyydystää maailman isointa karppia. Tuota suomuista eväkästä, jonka paino olisi enemmän kuin 220 kg!

Haluatko nähdä Viasat Explore HD -kanavan jatkossakin?

TV Mix 8: Valitse itse kanavasi
Miksaa itsellesi laajempi kanavapaketti. Valitse Explore HD-kanavan lisäksi seitsemän muuta vapaavalintaista kanavaa.
Viasat Viihde:
Viihdepaketti koko perheelle. Viasat Explore HD-kanavan ohella uutuusleffoja, dokumenttikanavia sekä runsaasti katsottavaa lapsille.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?