Kaisanet Oy

Kesäkuun Kuukauden kanava: Viasat Nature HD

Viasat Nature HD on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa, niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa. Kanava tarjoaa kiehtovia dokumentteja vuorokauden ympäri.

Huom. Kuukauden kanava vaihtuu maanantaina 3.6.2019

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen. Viasat Nature HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 495.


Kuukauden tärpit


Elämää tulivuoren rinnalla

Sunnuntaisin 3.6. alkaen klo 23

201906_ElamaaTulivuorenRinnalla_KK_email_274x154.jpg

Millaista on elämä tulivuoren rinnalla? Ranskalaisessa dokumenttisarjassa kierretään ympäri maailmaa. Islannissa, Havaijilla, Tansaniassa, Japanissa, Guatemalassa ja Uudessa-Seelannissa asuvat ihmiset ja tutkijat kertovat näistä tulivoiman jättiläisistä.


Tulivuoret: Kaksinkertainen tuhovoima

Tiistaina 4.6. klo 23

201906_TulivuoretKaksinkertainenTuhovoima_KK_email_274x154.jpg

Vuosi sitten kesäkuussa Havaijilla jysähti. Kilauean tulivuori runteli Havaijin saarta ja pakotti tuhannet ihmiset evakkoon. Tulivuoren purkaus syöksi laavaa 50 metrin korkeuteen, kiveä ja höyryä yli 10 km korkeuteen. TV-elokuvassa saaren asukkaiden kuvaama filmimateriaali, ensikäden kokemukset sekä asiantuntijoiden analyysit kertaavat vaarallisen tulivuoren tarinaa.


Luonnon ihmeelliset orvot

Maanantaisin 10.6. alkaen klo 20.10

201906_LuonnonIhmeellisetOrvot_KK_email_274x154.jpg

Kasvaminen on rankkaa. Etenkin kun olet orvoksi jäänyt villieläimen pentu. Orvoksi jääneiden villieläinten pelastus- ja koulutustyö on kehittynyt viime vuosina. Villien vauvojen kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, usein ympärivuorokautista hoivaa sekä monenlaisia taitoja.


Näin katsot Kuukauden kanavaa

Viasat Nature HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 495. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television

Haluatko nähdä Viasat Nature HD -kanavan jatkossakin?

Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Viasat Nature HD -kanavan lisäksi kolme, seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

Bonsky