Kaisanet Oy

Huhtikuun Kuukauden kanava: FUEL TV HD

Huhtikuun Kuukauden kanava on FUEL TV HD. Vauhdikas urheilullinen kanava, joka tuuttaa ilmoille skeittausta, surffausta, lumilautailua, BMX-pyöräilyä sekä muita lajeja, jotka pistävät verisuonissasi adrenaliinin liikkeelle.

Kuukauden kanava on Kaisanetin kaapeli-tv-verkon TV-korttiasiakkaille sekä Kaisa TV -asiakkaille ilmainen. Kanava näkyy teräväpiirtona ktv:ssä kanavapaikalla 210 ja Kaisa TV:ssä kanavapaikalla 62.


Kuukauden tärpit

The Inertia,
Uusi jakso joka torstai klo 23 

Aallot vetävät vastustamattomasti puoleensa. Joka torstai FUEL TV:ssä on vuorossa uusi The Inertia -sarjan jakso. Dokumenttisarjassa esitellään maailman vaikutusvaltaisimpia surffaajia. Heille, jotka ovat pyhittäneet elämänsä aalloille ja lautailulle. 

The Inertia -sarja esittelee jaksoissaan surffaajia. Mukana ovat mm. Kelly Slater, Rob Machado ja Shane Dorian. Sarja esittelee näiden ’pro surfistojen’ eli ammatikseen surffaajien elämää. Samalla vieraillaan eksoottisissa kohteissa meren äärellä.

The Night Harvest
Tiistaina 16.4 klo 23

Cape Town toivottaa tervetulleeksi maailman BMX- ja MTB-ammattilaiset. The Night Harvest kokoaa maailman pyöräilykerman yhteen. Kuka on radalla nopein? Kuka vetää ilmavimmat airit? Se selviää, kun yksi maailman hulluimmista Dirt-pyöräilytapahtumista käynnistyy.

The Night Harvest -tapahtumassa Etelä Afrikassa houkuttelee yhteen maailman huiput. Mukana ovat mm. Pat Casey, Kyle Baldock, Mat Mcduff sekä heidän haastajansa. Rataa on täksi vuodeksi parannettu ja pidennetty, jotta pyöräilijät pääsevät pistämään fysiikan lait uusiksi BMX- ja MTB-pyörillään.

Matty Manners Surfboards
Keskiviikkona 3.4. klo 23

Kaikki ovat varmaan jo nähneet Blastoidin? Nyt Shaun Manners ja kumppanit ovat julkaisseet uuden surffauslyhytelokuvan. Lyhäri on kuvattu Australian rannikoilla ja seuraa Shaun Mannersin sekä Creed McTaggartin taiturointia aalloilla. Samalla he testaavat Shaunin isän Matt Mannersin työstämiä surffilautoja.

Matt Mannersilla on yli 35 vuoden kokemus surffilaudoista. Hänen käsistään on lähtenyt useita legendaarisia lautoja, joiden päällä Mattin poika Shaun ja hänen ystävänsä Creed McTaggart nyt surffaavat. Lyhytelokuvan pienenä yksityiskohtana mainittakoon, että pojat ovat itse myös editoineet leffan.

Custom
Tiistaina 9.4. klo 23

Huhtikuussa FUEL TV HD hemmottelee freeride-entusiasteja uusilla Custom-sarjan jaksoilla. Custom seuraa freeride- sekä MTB-pyöräilyskeneä ja alan tärkeimpiä kilpailuja. Huhtikuun jaksoissa pääsemme mukaan Darkfestiin, joka keräsi 15 maailman huippua Stellenboschiin Etelä-Afrikkaan.

Darkfest 2019 jää aikakirjoihin yhtenä kaikkien aikojen isoimpana freeride-tapahtumana. Hellsend Dirt Compundin dirttiin rakennettiin järeät hyppyrit, jotka tarjosivat ilmavimmat airit, korkeimmat hypyt pisimmät lennot. Nauti ilmalennoista Custom-sarjan parissa.
 

201904_Inertia_KK_email_274x154.png
201904_NightHarvest_KK_email_274x154.png
201904_MattyMannersSurfboards_KK_email_274x154.png
201904_Custom_KK_email_274x154.png


Näin katsot Kuukauden kanavaa

FUEL TV HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 210. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Haluatko nähdä FUEL TV HD -kanavan jatkossakin? 

TV Mix 4, 8 & 12: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FUEL TV HD:n lisäksi kolme, seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

Active Sports: Pelkkää urheilua
Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. FUEL TV HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FIGHT SPORTS HD, Ginx eSports TV, Motorvision TV HD sekä Nautical Channel HD.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?