Kaisanet Oy

Elokuussa kuukauden kanava on Fuel TV HD

Kaisanetin Kaapeli-TV:n katselukorttiasiakkaat saavat käyttöönsä kuukausittain vaihtuvan veloituksettoman kuukauden kanavan. Kuukauden Kanava näkyy tarjottavan kanavan omalla kanavapaikalla.

Kuukauden kanava on FUEL TV. Vauhdikas urheilullinen kanava, joka tuuttaa ilmoille skeittausta, surffausta, lumilautailua, BMX-pyöräilyä sekä muita lajeja, jotka pistävät verisuonissasi adrenaliinin liikkeelle.

Kuukauden kanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen.

Fuel TV HD näkyy teräväpiirtona omalla kanavapaikallaan 210.

 

Kuukauden tärpit

CPH Open: Everyone is a Winner

CPH Open kokoaa maailman skeittieliitin ja harrastajat yhteen. CPH Open ei ole verenmakuinen kisa, vaan pikemminkin skeittauksen Woodstock-festivaali. Dokumentti seuraa nelipäiväisen tapahtuman tärkeimpiä hetkiä.

Tänä vuonna Berliinissä järjestettävä CPH Open ei ole vain skeittikisa, vaan se kokoaa skeittauksesta kiinnostuneet elokuvantekijät, valokuvaajat, suunnittelijat sekä skeittiparkkien rakentajat ja jopa politiikan yhteen. Virittäydy jo nyt CPH Openin tunnelmaan ja tapahtumiin tämän TV-dokumentin myötä.

Saint Denis

Pyhä Denis, Saint Denis eli Denis Lynn on rullannut pitkän matkan Belfastin satamakaupungista kohti kovan luokan skeittiammattilaiseksi. Phil Evansin ohjaama ja Carharttin tuottama TV-dokumentti kertoo tämän räiskyvän pohjoisirlantilaisen tarinan. Skeittaajan, joka kasvoi aikuiseksi liian nopeasti.

Denis Lynn aloitti skeittauksen jo viisivuotiaana. Hän on paistatellut parrasvaloissa jo pitkään. Niin hyvässä kuin pahassa. Ja samalla hän kipuilee ammattiskeittaajana, josta hän on tullut tutuksi kaikkialla Euroopassa. Dokumentti tarjoaa mielenkiintoisen henkilökuvan värikkääseen skeittipersoonaan, Denis Lynniin.

Nike SB Europe BCN

Niken skeittitähdet ovat täällä taas! Tällä kertaa Barcelonassa. Tule mukaan matkalle legendaariseen kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Matkaoppaina toimivat mm. Daniel Lebron, Erik J. Petterson ja Yuri Facchini.

Barcelona on yksi Euroopan skeittipääkaupungeista. Niken SB-tiimi ottaa kaupungin kuuluisimmat spotit haltuunsa, kuten nykytaiteen museon MACBA:n ympäristön. Mutta tällä reissulla ei tyydytä vain La Ramblaan tai El Ravaliin, vaan matka vie myös kohti kuumimpia lähiöitä.

Haluatko nähdä FUEL TV -kanavan jatkossakin?

DNA Mix 4: Valitse itse kanavasi
Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FUEL TV -kanavan lisäksi kolme muuta

DNA Mix 8: Valitse itse kanavasi
Miksaa itsellesi laajempi kanavapaketti. Valitse FUEL TV -kanavan lisäksi seitsemän muuta vapaavalintaista kanavaa.

 

Bonsky