Kaisanet Oy

Viasat heinäkuussa

ENSI-ILLAT Viasat Film Premiere -kanavalla

Heinäkuu on täynnä toimintaa! Ensi-illassa nähdään Tom Cruisen tähdittämä tositapahtumiin perustuva American Made, Stephen Kingin romaaniin perustuva Musta torni ja Blade Runner 2049, joka jatkaa vuoden 1982 Blade Runner -elokuvan tarinaa 30 vuotta myöhemmin. Myös 1990-luvun komediasarja Todella upeeta on saanut oman elokuvan ja jatkaa siitä mihin aikanaan jäi.

absolutely-fabulous-the-movie.jpg

DISNEYN KANAVILLA

Viikonloppuaamut on turvattu, kun Disneyn kanavilla nähdään lauantaisin ja sunnuntaisin viihdyttäviä animaatiosarjoja! Disney Channel -kanavalla nähdään uusi sarja Big City Greens ja Disney Juniorilla viihdytään jälleen leijonakaartin seurassa.

leijonakaarti.jpg

Nyt on aika! Liity mukaan, kun Kion, Simban ja Nalan toiseksi vanhin pentu, nousee leijonakaartin johtajaksi ja kerää kokoon Jylhämaan parhaat kyvyt auttamaan häntä elämän tien puolustamisessa. Kion ei kokoa kaartiinsa leijonia, vaikka perinteet niin vaativat, vaan hänen omassa kaartissaan ovat urhea Bunga, nopea Fuli, vahva Beshte ja tarkkanäköinen Ono. Mutta Kionin itsensä on opittava karjaisunsa voima ennen kuin aito ja kestävä rauha voi tulla Jylhämaahan.

UUDET DOKUMENTIT

Heinäkuussa otetaan selvää esihistoriallisista eläimistä ja heidän jälkeläisistään, sekä tutustutaan Italian historiaan 3D-teknologian parissa. Viasat Nature -kanavalla vietetään myös teemaa, jossa katsojat pääsevät mukaan matkalle ympäri maailman.

Italian näkymättömät kaupungit ma 16.7. klo 22:00 alkaen Viasat History -kanavalla
Kadonneiden jättiläisten mysteerit su 22.7. klo 18:00 alkaen Viasat Nature -kanavalla

 

2018_kesa_940x393.jpg

URHEILU

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi taistelee paikasta seuraavalle MM-karsintakierrokselle kuun vaihteessa. Golfin parissa päästään jännittämään tämän vuoden kolmatta miesten major-turnausta The Openia ja loppukuusta seurataan saako Darts World Matchplay täysin uuden mestarin. Kanavilla nähdään myös suomalaisseurojen alkutaivalta UEFA Europa Leaguen karsinnoissa.

Bonsky