Kaisanet Oy

Viaplay

Viaplay -suoratoistopalvelusta löydät huippuvalikoiman elokuvia, sarjoja, urheilua, lasten ohjelmia ja dokumentteja! Voit katsoa ohjelmia niin paljon kuin haluat, missä vain!

Viaplay Elokuvat & Sarjat - nyt 6kk puoleen hintaan!

Viaplay Elokuvat & Sarjat -paketti on tilattavissa nyt puoleen hintaan! Tarjousaika on 6kk, jonka ajan tilaus on määräaikainen. Tarjouksen päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaaliin hintaan.

Viaplay Elokuvat & Sarjat tarjoaa sisältöä jokaiseen makuun
9,99€/kk

Viaplaysta löytyy valtava valikoima elokuvia ja palveluun tuleekin uutta sisältöä joka viikko! Suurimmat Hollywood-elokuvat, romanttiset komediat, Oscar-voittajat, dokumentit ja toimintaelokuvat. Sarjoista löydät kokonaisia tuotantokausia kuten mm. huippusuosittu Walking Dead, jonka 8. tuotantokausi on katsottavissa 3. huhtikuuta alkaen! Lapsille katsottavana on kymmeniä eri lastenohjelmia ja elokuvia.

Viaplay Sport - kaikki kovimmat lajit yhdessä paikassa!
29,99€/kk

Urheilufanin ykkösvalinta tarjoaa mm. kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Lisäksi jääkiekon KHL-ottelut näkyvät Viaplay Sportissa. Lisäksi jääkiekon KHL ja kaikki Jokereiden ottelut. Jalkapallon ystäville löytyy myös reilusti huippuviihdettä: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, UEFA Nations League ja EM-karsinnat, sekä paljon muuta. Lisäksi näet Viaplay Sportilla mm. nyrkkeilyä ja UFC:tä, joita ei näytetä Viasatin kanavilta! Pakettiin kuuluu myös sarjat ja lastenohjelmat.

Viaplay Totalilla näet koko Viaplayn tarjonnan.
34,99€/kk

Viaplay Total -paketti sisältää kaiken sen, mitä edellä mainitut paketit: koko viihdetarjonta, sekä laaja kattaus huippu-urheilua!

Katso missä ja miten haluat - myös ilman nettiyhteyttä.

Voit katsoa Viaplayta mm. puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisiolla. Tallennusominaisuuden avulla voit ladata elokuvia ja sarjoja puhelimeen tai tablettiin ja katsoa niitä myös ilman nettiyhteyttä, missä tahansa.

Huippusisältöä edullisesti ja ilman määräaikaa.

Saat Viaplay suoratoistopalvelun alkaen vain 9,99 €/kk. Paketit ovat aina ilman määräaikaa, joten voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin haluat. Tilaa nyt niin saat laajan valikoiman viihdettä katsottavaksi!

Tilaa asiakaspalvelustamme, myymälöistämme tai omahallinnasta.

Tilaa ja hallitse oma.kaisanet.fi -palvelun kautta tv-palveluvalikoimaasi. Mikäli olet palvelun uusi käyttäjä, pyydä tunnukset asiakaspalvelustamme. 

Kaisanetin asiakaspalvelu

0800 391 234
asiakaspalvelu@kaisanet.fi
Bonsky