C More tärpit

 C MOREN HUHTIKUUN TÄRPIT

Huom!  ​​​​​​Koronaviruksen vuoksi osa maksu-tv-pakettien urheilutarjonnasta on tauolla. Tämä vaikuttaa C More Total- ja C More Sport-pakettien sisältöihin. Lue lisää tästä.  

C More tarjoaa uutuuselokuvat, kattavimman lastentarjonnan, huikeat kotimaiset- ja pohjoismaiset alkuperäissarjat, joita et muualta näe. Lisäksi urheilun ystäville mm. ESPN 30 for 30 dokkarit. 

Näitä kannattaa seurata huhtikuussa:

Hotel Swan Helsinki - Koko kausi katsottavissa nyt

Uusi C More -alkuperäissarja kertoo loistohotellin henkilökunnasta, asiakkaista sekä yhä syvenevästä murhamysteeristä. Kuka murhasi hotellinjohtaja Ville Pajarin uudistuneen hotellin avajaisten kynnyksellä? Katso ensimmäinen jakso ja olet takuuvarmasti koukussa.

Onnela – 3 tuotantokautta katsottavissa nyt

Ruotsalaiseen suosikkikomedia Solsidaniin perustuvassa komediasarja Onnelassa hammaslääkärinä työskentelevä Antti ja hänen raskaana oleva näyttelijäpuolisonsa Saara muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvooseen asettuakseen aloilleen. Antti ajattelee omakotitaloelämän mahdollistavan itsenäisen ja onnellisen perhe-elämän, mutta havahtuu nopeasti elävänsä keskellä keskiluokkaista unelmaa – tai painajaista – yhdessä äitinsä, naapureiden ja nolon menneisyytensä kanssa. Naapurustosta löytyy myös tuttuja, Antin vanha ystävä Markus ja vaimonsa Mette sekä vanha kiusankappale Jorma ja tämän vaimo Titta.

Paras vuosi ikinä – 2.4 alkaen

C More -alkuperäissarjauutuus, räävittömällä huumorilla höystetty Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta - kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Tuffi Filmsin palkittujen huipputekijöiden luoma sarja alkaa C More -suoratoistopalvelussa torstaina 2.4. kahden jakson viikkotahdilla.

Killing Eve – 2.4 alkaen

Ylistetty brittiläinen vakoojatrillerisarja, jonka päänäyttelijät Sandra Oh ja Jodie Comer on palkittu rooleistaan mm. Golden Globe, Emmy- ja Bafta-palkinnoilla. Eve (Sandra Oh) on kyllästynyt työhönsä Britannian sisäisen turvallisuuspalvelun, MI5:n, rutiinitason turvallisuusviranomaisena. Villanelle (Jodie Comer) puolestaan on taitava tappaja, joka takertuu työnsä mahdollistamaan luksuselämään. Kun Eve saa tehtäväkseen napata Villanellen, päätyy sarjan naiskaksikko raivokkaaseen kissa-hiiri -leikkiin, joka johtaa molemminpuoliseen pakkomielteeseen. Koko kausi julkaistaan kerralla C Moressa.
 

MTV on mukana tuomassa virtuaalista jääkiekkoviihdettä Liiga-faneille huhtikuussa, kun Liigan pudotuspelit eli playoffsit mitellään NHL 20 -konsolipelillä. Liiga-kauden pelaamatta jääneitä playoffseja on kutsuttu pelaamaan joukko NHL 20 -pelaamista harrastavia suomalaisia jääkiekkoilijoita sekä joukkueiden kannattajia.

liiga_eplayoffs.jpg 

C Moren urheilukasvot säilyvät osana suomalaisten arkea poikkeuksellisesta keväästä huolimatta. Uusi C More Urheilusuora tarjoilee päivittäin puolituntia keskustelua urheilumaailman polttavimmista puheenaiheista sekä vastapainoksi muistoja ja tarinoita sykähdyttävimmistä hetkistä.  

formula.jpgFormulakansan kalenterissa on nyt tyhjä aukko: kevät oli varattu toinen toistaansykettä nostattavammille F1-kisoille, jotka nyt väistyivät koronaviruksentakia. C Moren kattava kokonaisuus ikimuistoisia F1-kausia tuo pienenvalonpilkahduksen formuloiden suurkuluttajille. Yhteensä 11 kausikoostettapitävät sisällään legendaariset Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen mestaruusvuodet, Michael Schumacherin loiston hetkiä sekä Ayrton Sennan ja Alain Prostin kaksintaistelut.

HUOM: Muutokset ohjelmistossa ovat mahdollisia. Varmista ajankohtaisin tieto maksukanavien lähetysajoista aina ohjelmaoppaasta.


Bonsky