Asukkaille

Lue lisää
Artikkeli

KAISA Asuntokaista tarjoaa asukkaalle laadukkaan nettiyhteyden, joka parantaa taloyhtiön arvoa ja viihtyvyyttä.

KAISA Asuntokaista helpottaa myös arkea, kun laskuja ei tarvitse maksaa erikseen vaan ne tulevat maksetuksi yhtiö- ja/tai käyttövastikkeessa.

Kaapelitelevisiopalveluissa sinulla on valittavana yli 150 televisiokanavaa ja suoratoistopalveluita. 

Toimintavarma netti tuo helpotusta arkeen kaikille taloyhtiössäsi.

Pyydä tarjous kattavista laajakaista- ja kaapelitelevisiopalveluista Kaisanetiltä seuraavaan yhtiökokoukseenne. Yhtiökokouksessanne hyväksytty tarjous takaa kaikille taloyhtiön asukkaille edullisemman ja toimintavarman netin sekä kaapelitelevisiopalvelut.

Tarjolla on yli 150 kanavaa ja suoratoistopalveluita.

Asunto-osakeyhtiöille

Lue lisää
Artikkeli

Rakentajille ja isännöitsijöille

Lue lisää
Artikkeli

KAISA Asuntokaista tarjoaa taloyhtiöllenne toimintavarman ja laadukkaan nettiyhteyden. Kaisanet on paikallisena toimijana lähellä asiakasta. Taloyhtiö säästää valitessaan KAISA Asuntokaistan ja keskittäessään palveluiden ostamisen paikalliselle toimijalle.
Panostamme yhteyksien kehittämiseen, joten taloyhtiöllenne on koko ajan tarjolla ajantasaiset yhteydet ja palvelut. Valokuitu takaa yhteydet vähintään 50 vuoden päähän. Valitessasi valokuidun rakennusvaiheessa olet vaikuttamassa asukkaiden asumiskokemukseen vuosikymmeniksi. Ajantasaiset ja tulevaisuuteen tähtäävät liittymät helpottavat asunto-osakkeiden jälleenmyymistä.

 

 

Valokuidun tuomat edut

KAISA Asuntokaistaan.

Asuntokaistan 5 faktaa.png
Bonsky