F-Secure SAFE & TOTAL

Uudistimme palvelutarjontaamme tuomalla F-Securen uudet tietoturvaohjelmistot käyttöösi: F-Secure SAFE ja F-Secure TOTAL. Kattava tietoturva niin tietokoneille, älypuhelimille kuin tableteillekin.

F-Secure SAFE

F-Secure SAFE on palkittu tietoturvaohjelmisto. SAFE suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. Lisäksi SAFEn avulla selaat verkkopankkia turvallisesti, asetat halutessasi lapsiesi laitteisiin hyödyllisiä rajoituksia ja suojaat tiedostosi.

Turvallista surffausta
F-Secure SAFEn avulla voit surffata verkossa ja ladata tiedostoja turvallisesti ilman huolia. Paras suojaus -palkinnon voittaneella SAFElla on laaja tietokanta olemassa olevista haittaohjelmista, joihin se vertaa jokaista tiedostoa heti kun lataat sen laitteellesi. Lisäksi F-Securen DeepGuard-teknologia analysoi tiedostojen toimintaa tekoälyä hyödyntäen, ja siten tunnistaa myös uusia haittaohjelmia.

Verkkopankkisuojaus
Kirjautuessasi verkkopankkiin suojaamattomana, voi jokin haittaohjelma tai muu yhteys lähettää pankkitietojasi muuallekkin. Asioidessasi verkkopankissa, SAFE katkaisee automaattisesti yhteydet joita se ei havaitse turvalliseksi. Tällä varmistat myös turvallisen maksamisen verkossa.

Perhesäännöt
Perhesäännöt auttavat luomaan turvallisen verkkoympäristön lapsillesi. Voit hallita mitkä sovellukset ovat sallittuja lapsesi laitteella tai asettaa niille aikarajoituksia. Voit myös asettaa esimerkiksi kello kymmeneksi illalla aikarajoituksen, jolloin internet lakkaa toimimasta. Lisäksi perhesääntöjen avulla voit estää automaattisesti lapselle haitallisen sisällön näkymisen netissä ja tarvittaessa paikantaa lapsesi laitteen. 

F-Secure TOTAL

F-Secure TOTAL-paketissa saat SAFE-palvelun lisäksi kaksi uutta palvelua: KEY ja FREEDOME VPN-palvelu.

KEY
F-Securen KEY -palvelun avulla pidät salasanasi, pin-koodisi tai muut salaiset tunnukset turvallisesti tallessa. KEY toimii ensisijaisesti salasanapankkina. Lisäksi KEYn avulla voit parantaa salasanojasi. KEY myös ilmoittaa jos jokin suosittu palvelu on hakkeroitu, ja tilisi saattaa olla vaarassa. 

FREEDOME VPN
FREEDOMEn avulla voit selata nettiä yksityisesti ja suojattuna. Lisäksi voit suojata kotisi Wi-Fi -yhteyden. FREEDOME mahdollistaa myös virtuaalisen sijainnin, jolloin voit halutessasi katsoa paikallisesti rajattuja sisältöjä.

Hinnasto

 F-Secure SAFE 1  2,90 €/kk
 F-Secure TOTAL 3  7,90 €/kk
 F-Secure TOTAL 5  9,90 €/kk
 F-Secure TOTAL 8  12,90 €/kk
 F-Secure TOTAL 10  13,90 €/kk

 

 

Valitse mieleisesi tutustumistarjous!

Saat F-Secure TOTAL 3 ja 5 paketit tutustumisedulla valintasi mukaan 6 kk -50% tai 1 kk 0 €. Tutusmisjakson jälkeen palvelu jatkuu normaalin hinnaston mukaisella hinnalla. Tilaa asiakaspalvelustamme.


Nopea asentaa ja helppo hallinnoida

Tietoturva on nopea asentaa, ja se pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit koska tahansa lisätä tai poistaa laitteita turvan piiristä. Eri laitteisiin asennetun tietoturvapaketin hallinnointi onnistuu kätevästi itsepalveluportaalin kautta.

Tilaa
  • Kaisanetin laajakaista-asiakkaana voit tilata palvelun kätevästi osoitteessa oma.kaisanet.fi.
  • Kirjaudu itsehallintaportaaliin pääkäyttäjätunnuksillasi.
Kirjautuminen hallintaportaaliin
  • Mikäli olet jo palvelun tilaaja, voit kirjautua F-Securen hallintaportaaliin tästä.
  • Mikäli haluat muuttaa tietoturvapalvelun asennettavien laitteiden määrää isommaksi, voit tehdä sen Kaisanetin itsehallintaportaalissa osoitteessa oma.kaisanet.fi.

Hanki F-Secure Safe myymälöistämme, asiakaspalvelusta tai omahallinnasta.

Kaisanetin asiakaspalvelu

0800 391 234
asiakaspalvelu@kaisanet.fi
Bonsky