KotiinLiittymät ja nettiValokuituValokuidun rakentamisen eteneminen

Asutko valokuidun rakentamisalueella? Miten oman asuinalueesi valokuidun rakentaminen etenee?

Rakennamme valokuitua yhdessä kumppaneidemme kanssa. Päivitämme tälle sivustolle tietoa valokuidun rakentamisen etenemisestä alueittain.

Jos valokuitusi on jo rakennettu ja pohdit asennusaikataulua, ole huoletta! Asentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi asennusaikataulun.

Tilaa myös uutiskirjeemme kuullaksesi lisää Kaisanetin ajankohtaisista asioista ja valokuidun rakentamisesta

Päivittyvät rakentamisen tiedotteet

Kajaanin rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Kajaanissa Kajaanin useille eri alueille rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea valokuituverkko. Tällä sivulla ovat koottuna Kajaanin valokuidun rakentamistiedotteet...

Lue lisää

Iisalmen rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Iisalmessa Iisalmen useille eri alueille rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea valokuituverkko. Tällä sivulla ovat koottuna Iisalmen valokuidun rakentamistiedotteet...

Lue lisää

Sotkamon rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Sotkamossa Sotkamon Keskustaan ja Siltasaareen rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea valokuituverkko. Tällä sivulla ovat koottuna Sotkamon valokuidun rakentamistiedotteet...

Lue lisää

Suomussalmen rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Suomussalmella Suomussalmen Taivalalaiseen ja Kaljuskylään rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea valokuituverkko. Tällä sivulla ovat koottuna Suomussalmen valokuidun rakentamistiedotteet...

Lue lisää

Lapinlahti rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Lapinlahdella Lapinlahdelle rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea ja vakaa valokuituverkko. Olemme koonneet tälle sivulle Lapinlahden valokuidun rakentamistiedotteet. Karttakuva..

Lue lisää

Kiuruveden rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Kiuruvedellä Kiuruvedelle rakennetaan tänä ja ensi vuonna Kaisanetin huippunopea ja vakaa valokuituverkko. Olemme koonneet tälle sivulle Kiuruveden valokuidun..

Lue lisää

Kontiomäen rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Kontiomäellä Paltamon Kontiomäelle rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea ja vakaa valokuituverkko. Olemme koonneet tälle sivulle Kontiomäen valokuidun rakentamistiedotteet...

Lue lisää

Vieremän rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Vieremällä Vieremälle rakennetaan tänä vuonna Kaisanetin huippunopea ja vakaa valokuituverkko. Olemme koonneet tälle sivulle Vieremän valokuidun rakentamistiedotteet. Karttakuva..

Lue lisää

Pohjois-Karjalan rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Pohjois-Karjalassa Pohjois-Karjalan useille eri alueille on tulossa Kaisanetin huippunopea valokuituverkko. Tällä sivulla ovat koottuna Pohjois-Karjalan valokuidun rakentamistiedotteet. Kaista..

Lue lisää

Kaisa Kuitu on niin mahtava, että

Rajoittamaton
tiedonsiirtokapasiteetti

Yksinkertaisesti
nopein

Toimintavarma
säässä kuin säässä

Yllättävän
edullinen

Tuttu paikallinen
aina apunasi

Laajakaistapalvelut valokuituliittymääsi

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.


Turvaa nettiyhteytesi suositulla tietoturvalla

F-Secure tuo kattavaa tietoturvaa ja yksityisyydensuojaa kaikille kodin laitteille. F-Secure Total paketit alkaen 2,90 €/kk.