Kaisa Opiskelija 300M

Oikea kaista opiskeluun

19,90 €/kk

Tilaa

Oikea kaista opiskeluun

Oikotietä onneen ei ole, mutta tehokkaan kaistan valinta siivittää varmasti opintoja. Voimassa olevalla opiskelijatodistuksella saat edullisen sparrikaverin, jolta ei vauhti lopu kesken.

Kaverisi opiskelijaelämään

Kaisa Opiskelija on opiskelijoille tarkoitettu netti, jossa saat edullisella kuukausimaksulla jopa 300 megan laajakaistayhteyden Kainuun ja Ylä-Savon toimialueellamme.

Palvelun hankinnan yhteydessä opiskelijan tulee esittää voimassa oleva opiskelijatodistus (opiskelijakortti tai vastaava). Opintojakson pituuden on oltava vähintään 6 kk. Palvelu on saatavilla vain itsenäisesti asuville täysi-ikäisille opiskelijoille.

Hinta 19,90 €/kk on voimassa 36kk ajan, jonka jälkeen sopimus jatkuu hintaan 34,90 €/kk. Ilman määräaikaista sopimusta. Muista lähettää opiskelijatodistuksesi osoitteeseen asiakaspalvelu@kaisanet.fi tai liitä se tilausvaiheessa tilauslomakkeeseen.

Lisäpalvelut

Kaisa päätelaite

Laajakaista-asiakkaille päätelaite edulliseen kuukausihintaan.

Tietoturva

F-securen palkitusta valikoimasta löydät sinulle sopivan tietoturvan.

Kaisa TV

Katso TV-kanavia ja vuokraa elokuvia suoraan kotisohvalle.

TV-kortti

Lisää laadukasta katseltavaa televisioosi TV-kortilla.

Sähköpostipalvelu

Luotettava ja roskaposteilta suojattu sähköposti käyttöösi.

Storytel

Äänikirjat käsiesi ulottuvilla, kätevästi samalla laskulla.

Kanavapaketit

Sarjoja, leffoja, urheilua – kokoa omat kanavasi.

Kaista on vapaa, anna mennä

Kaisanetin laajakaistalla varmistat toimivan netin kodin jokaiselle käyttäjälle kevyestä surffailusta raskaaseen pelaamiseen ja sarjamaratoneista etätöihin ja opiskeluun. Kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kiinteä kaista käytön mukaan ja täydennä se haluamillasi lisäpalveluilla.

Liittymän nopeus ja vaihteluvälit

Saatavilla oleva maksiminopeus riippuu mm. liittymän teknisestä toteutustavasta sekä liittymän fyysisestä sijainnista. Eri toimipisteisiin/osoitteisiin voidaan valita eri nopeudella toimivia yhteyksiä.

Palvelu Nopeus
Kaisa Opiskelija Kaapeli 300 Mbps / 30 Mbps
Kaisa Opiskelija Kuitu 300 Mbps / 300 Mbps

Kuitu vai kaapeli?

Tarkista osoitehaulla, onko huippunopea valokuitu jo kättesi ulottuvilla. Jos ei, Kaisa Kaapeli on aina valmis toimintaan ja tarjoaa taatusti vauhdikasta kaistaa.

Toimitus- ja sopimusehdot

Asennus- ja käyttöohjeet