AVM FRITZ!Box 6490 -kaapelimodeemi

AVM Fritzbox.jpg

179,00€ tai alk. 7,45€/kk 24kk ajan.

Viimeinen maksuerä voi poiketa hieman muista eristä.

 

Wifi-reititin kodin kaikille tarpeille

Monipuolinen FRITZ!Box 4040 on erinomainen kodin verkon muodostaja ja kaapeli-, DSL tai kuituyhteyden jatkaja. 4040 vastaanottaa yhteyden gigabittisestä WAN portistaan tai 3G/4G-modeemista USB 3.0-porttinsa kautta. Langaton yhteys sujuu nopeasti kaksitaajuusverkon avulla. 5GHz taajuudella nopeuttaa riittää 866 Mbit/s asti. 2.4GHz verkkokin on todella nopea, jopa 400 Mbit/s. AC-verkolla data liikkuu vauhdilla striimattu data, kuten elokuvat 4K-tarkkuudella. 

Reitittimen toiseen USB-porttiin voi kytkeä kovalevyn tai tulostimen. Sen jälkeen ei enää tarvitse viedä tietokonetta tulostimelle vaan tulostaa mukavasti langattomasti mistä tahansa kodin nurkasta. Gigabittisistä LAN-porteista saa vauhdikkaan nettiyhteyden myös pelikonsoleille ja muille kodin Internettiä tarvitseville laitteille.

Ominaisuudet:

-EuroDOCSIS 3.0/2.0/1.1/1.0 -tuki, jopa 1,3 Gbps
-Jopa 450 Mbps nopeus 2.4 GHz:n taajuudella
-Jopa 1300 Mbps nopeus 5.0 GHz:n taajuudella
-Dual-band - kaksi samanaikaisesti käytössä olevaa siirtokaistaa kahdella eri taajuudella (2.4 ja 5GHz), jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 1,7 Gbps
-Nopeuden mukana kasvaa myös verkon kattavuus ja toimintaluotettavuus
-Täysin yhteensopiva 802.11a/b/g/n/ac standardien kanssa
-Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA-PSK2 -suojausta
-Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminto mahdollistaa langattoman verkon salauksen ja laitteiden liittämisen napin painalluksella.
-Wi-Fi on/off -nappi laitteen päällä
Liitännät: Koaksiaaliliitäntä x 1, LAN x 4 RJ-45 10/100/1000 (LAN/WAN x 1), USB 2.0 x 2, RJ-11 x 2 analogisia puhelimia varten, 1 x RJ-11 ISDN-puhelinta varten
-Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä.
-Toimii myös 4-porttisena kytkimenä. Yksi portti muutettavissa WAN-portiksi.
-DoS/SPI-palomuuri suojaa verkkoa.
-Käyttöjärjestelmäriippumaton - hallinta mobiililaitteille optimoidulla web-käyttöliittymällä
-Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheleuille ja videoille.
-IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
-UPnP: Universal Plug and Play on kokoelma verkkoprotokollia, joiden tarkoituksena on helpottaa erilaisten ja eri valmistajien medialaitteiden yhteistoimintaa verkossa. UPnP:tä tukevat laitteet, kuten tietokoneet, mediasoittimet, televisiot ja -palvelimet saadaan keskustelemaan keskenään ilman monimutkaisia säätötoimenpiteitä.
-VPN ISec -tuki 
Erillinen virtakytkin sekä painike josta langattoman verkon voi sulkea ja käynnistää.
-Mitat: 24,5 x 17,3 x 5,9 cm
-Tehonkulutus: 11 W keskimäärin
-Pakkauksen sisältö: laite, verkkovirtalähde, 1,5 m CAT 5e Ethernet-kaapeli, pikaopas