Kotiin

Palvelemme kotitalouksia Kainuussa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa, ja meiltä löydät laajan valikoiman tv- ja laajakaistapalveluita sekä laitteita jokaiselle perheenjäsenelle.

Meillä asiakas on aidosti kaiken toimintamme lähtökohta – jos asiakas ei ole tyytyväinen, emme mekään voi olla. Teemme aina parhaamme hyvän asiakaspalvelun toteutumiseksi.

Meiltä löytyy huippunopeat nettiyhteydet ja laajat tv-kanavapaketit jokaiseen kotiin ja jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin. Valitse itsellesi sopivimmat palvelut ja laitteet – kaikki samasta paikasta. Tule käymään myymälässämme tai klikkaa verkkokauppaamme!

Verkkokauppaan

Opiskelija – tietokoneen ostajalle netti maksutta loppuvuodeksi

Opiskelija – hanki tietokone Kaisanetin myymälästä tai verkkokaupasta ja saat Opiskelijaliittymän ilmaiseksi loppuvuodeksi!

Lue lisää

Huippunopea netti

Kaisa Laajakaistasta riittää kaistaa kodin kaikille laitteille ja jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja hanki omasi!

Lue lisää

Laaja kanavavalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman katsottavaa ihan jokaisen perheenjäsenen makuun; vaihtoehtoina on Kaisa TV, kaapeli-tv ja suoratoistopalvelut.

Lue lisää

Joulukuun bonuskanavat

Kaapeli-tv: Love Nature 4K, kanavapaikka 359

KAISA TV: Viasat Nature, kanavapaikka 62

Kanavapaketit

Uutiset

Kaisanetille tulossa ennätysvuosi valokuiturakentamisessa

Kaisanet kehittää valokuituverkkoa voimakkaasti tulevina vuosina. Valokuituverkon laajentaminen koskee olemassa olevia verkkoja..

Lue lisää ›

BLACK FRIDAY 2021

Black Friday tarjouksena vain perjantaina 26.11.2021 verkkokaupan koko valikoima -10% etukoodilla BF10..

Lue lisää ›

Viaplay Talven kausi on jo alkanut

Viaplay Talvi sisältää talviurheilun huippunimien sekä kirkkaimpien suomalaistähtien maailmancupkisat suorina lähetyksinä –..

Lue lisää ›

Valokuidulla suuri digiloikka, pieni hiilijalanjälki

Huippunopea valokuituyhteys tuo palvelut ekologisesti lähelle ihmistä ja tukee energiatehokkaiden ratkaisujen rakentamista...

Lue lisää ›