Kotiin

Palvelemme kotitalouksia Kainuussa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa, ja meiltä löydät laajan valikoiman tv- ja laajakaistapalveluita sekä laitteita jokaiselle perheenjäsenelle.

Meillä asiakas on aidosti kaiken toimintamme lähtökohta – jos asiakas ei ole tyytyväinen, emme mekään voi olla. Teemme aina parhaamme hyvän asiakaspalvelun toteutumiseksi.

Meiltä löytyy huippunopeat nettiyhteydet ja laajat tv-kanavapaketit jokaiseen kotiin ja jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin. Valitse itsellesi sopivimmat palvelut ja laitteet – kaikki samasta paikasta. Tule käymään myymälässämme tai klikkaa verkkokauppaamme!

Tästä ostoksille verkkokauppaan

Huippunopea netti

Kaisa Laajakaistasta riittää kaistaa kodin kaikille laitteille ja jokaisen perheenjäsenen tarpeisiin. Tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin ja hanki omasi!

Lue lisää

Laaja kanavavalikoima

Tarjoamme laajan valikoiman katsottavaa ihan jokaisen perheenjäsenen makuun; vaihtoehtoina on Kaisa TV, kaapeli-tv ja suoratoistopalvelut.

Lue lisää

Kesäkuun bonuskanava on C More Juniori HD

Kaapeli-tv: kanavapaikalla 154

KAISA TV: kanavapaikalla 62

Kanavapaketit

Uutiset

Turvallista Juhannusta!

Juhannusviikon poikkeusaukioloajat: Torstaina 24.5.2021 myymälät, tekninen asiakaspalvelu ja ATK-Talkkari ovat auki klo..

Lue lisää ›

Julkinen kuuleminen ilmoitukset 16.6.2021

Kaisanet Oy rakentaa valokuituverkkoa Joensuun Uimaharjun, Hammaslahden ja Enon alueilla sekä Vieremän..

Lue lisää ›

Julkinen kuuleminen ilmoitukset 15.6.2021

Kaisanet Oy rakentaa valokuituverkkoa Pohjavaaran, Parkua-Jormasjokisuun, Liperin Viinijärven ja kirkonkylän sekä Kontiolahden..

Lue lisää ›

Kerran valokuitu, aina valokuitu

Valokuitu on huippunopea, energiatehokkain ja tutkitusti toimintavarma yhteys Yhteystyyppi ratkaisee! Mobiiliyhteyden varassa..

Lue lisää ›