Kaisanet Oy

Valokuitua Hammaslahteen - tilaa liittymä!

Joensuun Hammaslahden alueella tehdyn valokuitukartoituksen perusteella valokuiturakentaminen aloitetaan vuoden 2019 aikana.

Valokuituliittymän liittymismaksu on 620 € (norm. 1240 €). Voit maksaa liittymän hinnan myös kätevästi osissa.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s.

Kiinteistöihin tuodaan myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut valokuidun avulla, jolloin saat  hulppean 150 kanavan kanavavalikoiman ulottuvillesi. Katso lisää kaapeli-tv:stä tästä.

Klikkaa suunnitellun rakennusalueen kartta isommaksi kuvasta. Tilaa liittymä Matti Kontiaiselta, puh. 040 504 1311

Joensuu-hammaslahti-kartta-pieni-03-2019.jpg

Tule Valokuituiltaan Hammaslahden nuorisotalolle maanantaina 18.3.2019 klo 17.30 alkaen.

Tule kuulemaan valokuidusta ja sen mahdollistamista palveluista. Paikalla Kaisanetin edustaja Sari Niskanen ja alueesi edustaja Matti Kontiainen. Kahvitarjoilu.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymien ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Kaisanet on tehnyt sopimuksen Joensuun kotien kanssa, jossa toimitamme laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut myös Hammaslahden ja Niittylahden asuntoihin valokuituverkon kautta. Tiedotteen näet tästä.  Kysy lisää alueesi edustajalta: Matti Kontiainen, puh. 040 504 1311

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?