TERVETULOA JOULUFIILIS

Kaisanetin joulusivulle päivitetään koko joulunalusajan aikana jouluhenkistä materiaalia. Tervetuloa seuraksemme joulufiilistelyyn!

Joulusivullemme päivitämme joulun näppärimmät lahjavinkit, kuumimmat tarjoukset sekä helppoutta tuotteidemme valintaan.

Kaisanetin somessa näet joulukuun aikana monta naamaa kulissien takaa ja edestä. Käy kommentoimassa somessa ja kerro, mistä tunnet meidät. Hyppää kyytiin ja nauti!

KAISA joulu

vuoden vaihteeseen saakka

Kaisanetin Kaapeli-tv SUPERTARJOUS

Määräaikaisiin Viasatin ja C Moren -kanavapaketteihin kaupan päälle suoratoistopalvelu!

 

 


laajakaista_logo.png

Uusille KAISA Laajakaista asiakkaille loppuvuosi veloituksetta.

Kaisanetiltä saat kotiisi sujuvan laajakaistan, jolla varmistat riittävän kaistan kaikille kodin laitteille. Kaisanetin huippunopealla valokuidulla saat käyttöösi parhaan ja toimintavarmimman yhteyden ilman datakattoja. Tutustu laajakaistaliittymiin ja tilaa vaikka heti!

Tutustu myös muihin palveluihimme

KAISA TV

Kaisanetin asiakkaana saat KAISA TV -palvelun käyttöösi nyt uutena boksipalveluna. KAISA TV:n avulla katsot eri päätelaiteilla, tilaat kanavasisältöä ja vuokraat tai ostat SF Anytime -palvelun sisältöä.

Komponentit

Kaisanetin verkkokaupasta nyt myös komponentit tietokoneisiin. Verkkokaupassa asiakaspalveluchat palvelee sinua myymälän aukioloaikoina 9-17 arkisin.

Valokuitu

Valokuitu on ohut kuitu, joka johtaa valoa suurilla nopeuksilla. Tiedonsiirtomenetelmänä valokuitu on omaa luokkaansa. Valokuitua käytettäessä laajakaistan etuja ovat luotettavuus ja nopeus.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?