Jäsenasiakkaana säästät selvää rahaa!

Liity jäseneksi, niin pääset hyödyntämään rahanarvoisia etuja heti.

Kaisanet Oy on Kainuun Puhelinosuuskunnan ja Puhelinosuuskunta IPY:n yhteinen palveluyhtiö. Jäsenetuohjelma tuo etuja Kaisanetin palveluja käyttäville jäsenasiakkaille.

Jäsenasiakkaana nautit hyvistä palveluista ja eduista joka päivä. Jäsenenä saat 4 % edun omista kuukausilaskutettavista palveluistamme. Jäsenetuohjelma on suunniteltu sinulle asiakkaamme ja etuja kehitetään tarpeitteisi ja palvelutarjomme mukaan.

Nyt kannattaa pistää jäsenasiat kuntoon, sillä jäsenasiakkaana säästät selvää rahaa! Esimerkiksi Kaisa Viihde -laajakaista-asiakkaalle jäsenetu tuo vuodessa jo lähes 20€ alennuksen. Jos käytössäsi on lisäksi kaapeli-tv-liittymä ja lankapuhelin, saamasi etu nousee edelleen.

Lähetämme myös jäsenasiakkaillemme vähintään kerran vuodessa erilaisia jäsenetuja tai järjestämme jäsenetupäiviä huipputarjouksineen.

Uutta!

Nyt saat uutena jäsenetuna valokuituliittymän jäsenetuhintaan . Valokuituliittymän normaalihinta on 1240 €ja jäsenetuna saat sen etuhintaan alk. 750 € (sis. osuusmaksun). Tarkista aina aluekohtainen hinta/saatavuus.

Kaisanetin jäsenetuohjelma pähkinänkuoressa:

  • Jäsenasiakas on Kaisanetin asiakas ja KPO- tai IPY -osuuskunnan jäsen.
  • Jäsenasiakkaat saavat 4 % alennuksen laajakaista-, kaapeli-tv- ja puhepalvelujen kuukausimaksuista.
  • Kaisanet huolehtii jäsenetujen toteutumisesta.
  • Jäsenedut näkyvät alennuksina laskuilla.
  • Uudet jäsenet saavat edut heti käyttöön jäseneksi liittymisen yhteydessä
  • Uutta! valokuituliittymä jäsenetuhintaan!

Kaisanet palvelee

Kaisanet on moderni alueen oma tietoliikenneyhtiö, jonka tehtävä on vahvistaa alueen kehittymistä ja elinvoimaisuutta sekä tarjota asiakkaillemme nykyaikaisia tietoliikenne- ja laajakaistapalveluita. Jäsenasiakkaana saat sitä enemmän etuja, mitä enemmän käytät Kaisanetin palveluita. Nyt on hyvä hetki varmistaa, että käyttämäsi palvelut tuotetaan alueen omasta yhtiöstäsi.

Kipase lähimpään myymälään täyttämään jäsenhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse, puh. 0800 391 234.

Bonsky