Kaisanet Oy

Jäsenasiakkaana säästät selvää rahaa!

Kaisanet käynnisti osuuskuntien jäsenasiakkaille suunnatun etuohjelman 1.3.2017 alkaen.

Kaisanet Oy on Kainuun Puhelinosuuskunnan ja Puhelinosuuskunta IPY:n yhteinen palveluyhtiö. Jäsenetuohjelma tuo etuja Kaisanetin palveluja käyttäville jäsenasiakkaille.

Jäsenet saavat 4 % edun yleisimmistä Kaisanetin kuukausilaskutettavista palveluista. Näihin kuuluvat tässä vaiheessa laajakaista-, kaapeli- tv- ja puhepalveluiden kuukausimaksut. Asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä, vaan Kaisanet huolehtii jäsenetujen toteutumisesta alennuksina normaaleilla kausilaskuilla. Etuohjelmaa on tarkoitus kehittää ja laajentaa uudet palvelut ja asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Kaisanet palvelee

Kaisanet on moderni alueen oma tietoliikenneyhtiö, jonka tehtävä on vahvistaa alueen kehittymistä ja elinvoimaisuutta sekä tarjota asiakkaillemme nykyaikaisia tietoliikenne- ja laajakaistapalveluita. Jäsenasiakkaana saat sitä enemmän etuja, mitä enemmän käytät Kaisanetin palveluita. Nyt on hyvä hetki varmistaa, että käyttämäsi palvelut tuotetaan alueen omasta yhtiöstä. Ota yhteyttä tai tule käymään, olemme valmiina palvelemaan!

Kaisanetin jäsenetuohjelma pähkinänkuoressa:

  • Jäsenasiakas on Kaisanetin asiakas ja KPO- tai IPY -osuuskunnan jäsen.
  • Jäsenasiakkaat saavat 4 % alennuksen laajakaista-, kaapeli-tv- ja puhepalvelujen kuukausimaksuista.
  • Jäsenasiakkailta ei vaadita toimenpiteitä, vaan Kaisanet huolehtii jäsenetujen toteutumisesta.
  • Jäsenedut näkyvät alennuksina normaaleilla kausilaskuilla.
  • Jäsenedut alkavat kertyä 1.3.2017 alkaen.
  • Uudet jäsenet saavat edut käyttöön jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Nyt kannattaa pistää jäsenasiat kuntoon, sillä jäsenasiakkaana säästät selvää rahaa! Esim. Kaisa Viihde -käyttäjälle jäsenetu tuo vuodessa lähes 20 euron alennuksen.

Artikkelin kirjoittanut:

Mikko Kurtti

toimitusjohtaja

044 734 4240
Mediataivas