ICT-alan toimihenkilöiden lakon vaikutukset Kaisanetin palveluihin

Ammattiliitto Pron käynnistämä ICT-alan toimihenkilöiden työnseisaus alkoi maanantaina 25.4.2022 klo 6:00 ja päättyy näillä näkymin sunnuntaina 5.6.2022 klo 23:59, ellei sopimukseen päästä aiemmin.

ICT-alan toimihenkilöiden työehtosopimusneuvotteluissa Ammattiliitto Pro ry ja Palvelutyönantajat PALTA ry välillä ei ole päästy sopuun. Ammattiliitto Pro hylkäsi sovittelija Jukka Ahtelan perjantaina 6.5.2022 ICT-alan toimihenkilöiden työriitaan antaman toisen sovintoesityksen ja jätti samalla kolmannen lakkovaroituksen. Lakko koskettaa teleoperaattoreita, verkonrakennusyhtiöitä ja niiden alihankkijayrityksiä, joissa noudatetaan Pron ja Paltan välistä työehtosopimusta.

Kaisanet Oy pyrkii minimoimaan lakon vaikutukset asiakkailleen ja on varautunut työnseisaukseen erilaisin toimenpitein

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti lakosta huolimatta. Tilanne saattaa aiheuttaa viivettä palvelukanavissa, erityisesti asiakaspalvelussa, tilaus- ja toimituskäsittelyssä sekä huolto- ja viankorjauksessa. Kajaanin ja Iisalmen myymälät palvelevat arkisin klo 9-17 supistetuin resurssein. Varmistamme kansalaisten turvallisuuden ja yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset toiminnot kaikissa poikkeusolosuhteissa.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Tiedotamme lakon vaikutuksista toimintaamme sovittelun edetessä. Seuraa myös yleistä tiedottelua asiaan liittyen.

Kaisanet Oy

Kajaani • Iisalmi