Haluatko Lapinlahdelle valokuitua?

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavavalikoiman?

Nyt kannattaa olla aktiivinen, sillä kartoitamme parhaillaan Lapinlahdella kiinnostusta valokuituun. Mikäli alueelta saadaan tarpeeksi kiinnostusilmoituksia, valokuidun rakentaminen alkaa kesällä 2021.

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä kartoitettavalta alueelta, sillä huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia! Kannattaa myös aktivoitua naapuruston suuntaan: mitä enemmän katuosuuksilta on varauksia, sitä todennäköisempää on aina kaivuun aloitus.

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt 750 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Kartoitettavan alueen kartta

Toimi heti, ja tilaa Kaisanetin valokuituliittymä! Näin vauhditat myös alueesi verkon nykyaikaistamista. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta. Ilmoita kiinnostuksesi liittymää kohtaan tästä. Otamme sinuun yhteyttä aina ennen varsinaista tilausta.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista.

Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.
Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista. Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista!

Jäikö jotain kysyttävää, ota yhteyttä: Juha Hyttinen, puh. 044 734 4325 ,
juha.hyttinen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme 0800 391 234.