Deco M5 koko kodin wifi-järjestelmä on helppo asentaa ja hallittavissa mobiilisovelluksella

Täydellisesti toimiva langaton verkko koko kotiin! Deco M5 on koko kodin Wi-Fi-ratkaisu, joka pitää verkkosi vahvana kotisi koosta ja rakenteista huolimatta. Se luo yhtenäisen Wi-Fi-verkon, jotta voit nauttia saumattomasta yhteydestä kodissa liikkuessasi. Decon asentaminen on helppoa. Lataa vain sovellus ja anna Decon löytää täydelliset paikat parhaimmalle yhteydelle.

TP-Link HomeCare tarjoaa kattavan turvallisuusratkaisun, jotta jokainen verkkolaitteesi on automaattisesti turvattu verkon vaaroilta. HomeCare tarjoaa kotiverkollesi haitallisen sisällön suodattimia, tunkeutumisen eston, lapsilukon ja karanteenitoiminnon saastutettujen laitteiden varalta. Voit QoS-asetusten avulla määrittää kaistaa eniten käyttämillesi laitteille, jotta niiden toiminta on aina parhaimmillaan. Yksinkertaiset komennot antavat priorisoida suoratoistoa, pelaamista, surffausta tai videokeskusteluja.

TP-Link ART: Paras yhteys. Joka kerta. Joka huoneessa. ART valitsee automaattisesti suo-rimman reitin kotisi kaikille laitteille Deco-laitteiden sijainnin perusteella. Sinulla on aina paras mahdollinen yhteys, missä ikinä oletkin, ja kaikki yhden SSID:n (verkon nimen) kautta. 2,4 GHz tai 5 GHz, ART asettaa laitteesi aina oikealle taajuudelle laitteesi ja sen käytön perusteella. Olet ART:in avulla vapaa liikkumaan huoneesta toiseen, kun suoratoistat, pelaat, lataat ja selaat kaikki saumattomalla Wi-Fi-yhteydellä.

Mesh-verkolla jaat nettiä koko kotiin

TP LINK Deco M5 (1 kpl)

Yhdellä Deco-yksiköllä osamaksulla hintaan alkaen 8,25€/kk 12kk ajan tai kertaostoksena 99,00€

TP LINK Deco M5 – kolme yksikköä

Kolmella Deco-yksiköllä osamaksulla alkaen hintaan 8,29€/kk 24kk:n ajan tai kertaostoksena 199€

Lisätiedot
  • Neliydinprosessori
  • Langaton 400Mbs / 2,4GHz + 867Mbs / 5GHz
  • 4 sisäistä antennia Deco-yksikköä kohden
  • 2 Gigabit-porttia Deco-yksikköä kohden
  • 1kpl USB-C-liitin (virransyöttö)
  • IPv6 yhteensopiva
  • Bluetooth 4.2
  • koko: 120mmx38mm.

Kaisanetin myymälöissä, Kajaanissa ja Iisalmessa, asiantunteva myymälähenkilöstö on apunasi. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat älykodin laitteet. Laitteita ei tarvitse kauaa odottaa, kun tuotteet ovat noudettavissa jopa jo seuraavana päivänä.

Mesh-verkolla nettisurffailu on miellyttävää koko kodissa!