Yritykset panostavat nyt etätyöskentelyyn

Yritykset panostavat nyt etätyöskentelyyn suojellakseen työntekijöitään koronavirukselta ja lisäksi fyysisiä tapaamisia korvataan etätapaamisilla. Oikeilla tuotteilla ja ratkaisuilla kotitoimisto muuntuu helposti ja nopeasti tehokkaaksi ja viihtyisäksi paikaksi työnteolle. Microsoftin etätyöohjelma Teams mahdollistaa yhteydenpidon kollegoiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Asennamme nyt veloituksetta Teamsin kaikille yrityksille, jotka eivät ole aiemmin sitä hyödyntäneet. Ota yhteyttä yrityspalvelu@kaisanet.fi! Tähän mennessä olemme rakentaneet Teams-ympäristöjä pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön. Teamsillä on monta käyttökohdetta etätapaamisiin sekä työssä että vapaa-aikana; palveluasumisyksiköissä esimerkiksi asiakkaat voivat pitää yhteyttä läheisiinsä ja työntekijät puolestaan voivat hyödyntää Teamsia työtehtävissään.  

Teamsin toimittamiseksi käyttövalmiiksi asentajiemme ei ole välttämätöntä mennä fyysisesti paikan päälle vaan kaikki asennukset on tehty meidän työpisteiltä. Asennukset ovat etupäässä koskeneet ulkopuolisia- ja vieraskäyttöjä sallivia toimenpiteitä. Uudet Teams-käyttäjät voivat itse luoda tiimejä, joissa on myös oman organisaation ulkopuolisia jäseniä. Näin myös ulkoiset palaverit hoituvat sujuvasti.  

Aiemmin julkistetut Teams-ongelmat johtuivat mobiilidatan käytön ja Microsoftin käyttäjien hurjan nopeasta lisääntymisestä maailmanlaajuisesti. Ennen EU:n laajuisia rajoitustoimenpiteitä Microsoft Office 365 käyttäjistä vain 10 % oli Teamsin käyttäjiä, kun taas nyt Teamsiä käyttää jo 90 % käyttäjistä. Tällä hetkellä Microsoftin kapasiteetti riittää mainiosti tuottamaan palvelua koko EU:n alueelle. Teamsin mahdollistamilla etäyhteyksillä voi olla yhteydessä minne tahansa maailmassa, kunhan siellä toimii netti. 
 

Bonsky