RTG Salesille luotettavat ja toimivat tietoliikenneyhteydet jo 13 vuoden ajan

RTG Sales on vuonna 2004 perustettu yritys, joka on erikoistunut matkailun asiakaspalveluun sekä kokousten ja tapahtumien järjestämiseen eri yrityksille Tietoliikenneyhteydet ovat RTG Salesille elintärkeitä, ja niiden tiimoilta he ovat olleet yhteistyössä KPO-konserniin kuuluvan Kaisanetin kanssa yrityksen perustamisesta lähtien.

Kaisanet_RTG_Sales_1.jpg

RTG Sales työllistää yhteensä noin 210 ihmistä ja heillä on kolme fyysistä toimipistettä: kaksi Kajaanissa ja yksi Porvoossa. Yhteistyö Kaisanetin kanssa syveni entisestään vuonna 2015, kun RTG Sales uudisti tietoliikenneverkostoaan ja palveluympäristöään.

– Kaisanet tuottaa meille tietoliikenne- ja palvelinyhteydet sekä kaiken niihin liittyvän aina palvelulevytiloista, palomuureista ja tietoturvasta lähtien. Meille toimivat yhteydet ovat tietysti äärimmäisen tärkeitä, koska käytännössä kaikki työ tehdään joko puhelin- tai tietoliikenneverkossa, RTG Salesin toimitusjohtaja Mikko Soininen kertoo.

Paikallisesti valtakunnallinen toimija

Kaisanetissä on vakuuttanut erityisesti yrityksen asiakaspalvelu sekä ongelmanratkaisukyky. Alalla on niin isompia valtakunnallisia kuin pienempiä paikallisia toimijoita, ja Kaisanet on pystynyt erottumaan joukosta.

– Kyllähän suurin osa suomalaisista tietoliikennetoimijoista pystyy yhteydet toimittamaan, mutta aina välillä tulee tietysti ongelmatilanteita. Kaisanetin kanssa pystymme asioimaan tuttujen ihmisten kanssa, ja jos vertaa tilannetta heidän isoihin kilpailijoihinsa, siellä se ei aina välttämättä toimi samalla tavalla, Soininen toteaa.

– Aina kun olemme apua tarvinneet, olemme sitä saaneet. Kaisanet on paikallisesti valtakunnallinen, eli pienehkö toimija, mutta he pystyvät yhteistyökumppaniensa kautta tekemään valtakunnallisiakin ratkaisuja, hän jatkaa.

Toimiva tietoliikenneverkko on kaiken A ja O

Yhteistyö Kaisanetin kanssa on ollut helppoa ja luotettavaa. RTG Salesin päivittäinen työ on keskustelemista asiakkaiden kanssa joko puhelimitse tai tietoliikenneverkon kautta, ja jos yhteydet eivät toimi, koko työskentely pysähtyy.

– Toimiva tietoliikenneverkko on meille kaiken A ja O. Meillä on ollut kaksi vuotta yhteistyötä tässä mittakaavassa, ja yhteydet ovat olleet poikki tunnin koko tänä aikana. Kyllä me näin ollen voimme luottaa Kaisanetiin, Soininen toteaa.

– Kaisanet on ketterä, joustava ja nopea yritys. He eivät ylipalvele ja tarjoa sellaista, mitä me emme tarvitse, vaan saamme heiltä sopivaa palvelua omiin tarpeisiimme, hän päättää.

Ota yhteyttä, jos sinulla on tarpeita yrityksen verkko- ja palvelinasioissa.

Jätä yhteystietosi ja kerromme

  • Miten yrityksesi tietoliikenneyhteydet optimoidaan huippuunsa.
  • Kuinka laadukkaat sisäverkot rakennetaan.
  • Miten uusi EU:n tietosuoja-asetus vaikuttaa tiedon säilytykseen palvelimilla.

 

Valitsemalla hyväksyn henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Bonsky