Koko ketjun kattava verkkouudistus Puuilolle

Kaisanet Oy on rakentanut WLAN- ja palomuuriratkaisut ja toimittanut tietokoneet Puuilon myymälöihin ympäri Suomen. Puuilolla yhteistyötä Kaisanetin kanssa kuvaillaan nopeaksi ja varmaksi.

kaisanet_komulainen-1050605.jpg

Puuilo on vähittäiskaupan alalla toimiva ketju, jolla on 18 myymälää ympäri Suomen. Kaisanet on vastikään päivittänyt myymälöiden tietoliikenneverkkoa.

– Kajaanilaisena olen tuntenut Kaisanetin toiminnan pikkupojasta lähtien. Kaisanetin paikkakuntalaisuudesta on ollut meille hyötyä. Pääsen heidän kanssa samaan pöytään, jos tarve ilmenee, Puuilon IT-teknikko Jarno Komulainen kertoo.

– Kaisanet toimittaa meille kaikkiin myymälöihin wlan-verkot ja meidän jokapäiväiseen käyttöömme tulevat tietokoneet. Verkot tehtiin valmiiksi syksyn 2016 aikana, ja tammikuuhun mennessä kaikki oli jo toiminnassa, Jarno kertaa.

Nopeaa ja varmaa toimintaa

Puuilo on tehnyt yhteistyötä Kaisanetin kanssa aiemminkin. Tuttu myyjä osasi myydä oikeanlaisia tuotteita oikeilla tavoilla.

– Myyjän ammattitaito on erittäin hyvää. Kaisanet ei ollut halvin vaihtoehto, mutta meidän näkökulmista helpoin. Myös toimitusajat luvattiin meille sopiviksi, Jarno perustelee.

Kaisanetin tekniikkaosasto toimi Jarnon mukaan ammattimaisesti ja pystyi myös ratkomaan muutamat verkkojen määritykseen liittyvät ongelmat. 18 myymälän sijainti ympäri Suomen toi uudistusprojektiin oman haasteensa. Kaikki myymälät eivät ole Ylä-Savon ja Kainuun alueella.

– Muilla alueilla paikalliset toimijat ovat tehneet asennustöitä. Aikataulut Kaisanetin kanssa ovat pitäneet pääsääntöisesti todella hyvin. Muutamissa tilanteissa tuli kiire niin meidän kuin heidän puoleltaan, mutta yhteistyössä kaikki saatiin tehtyä. Wlan-ratkaisut ovat toimineet erittäin hyvin, ja yhteydet ovat pysyneet hyvin päällä. Yhteistyö on nopeaa ja varmaa, Jarno muotoilee.

Yhteistyössä parasta on sen helppous

Jarno kuvailee toimintaa Kaisanetin kanssa luontevaksi. Hänen mukaansa ongelmatilanteet on hoidettu hyvin, eikä niiden ratkaisu ole jäänyt kiinni vuorokauden ajasta.

– Kaisanetin asiakaspalvelu on ollut erittäin hyvää meitä kohtaan. Heidän myyjänsä ja asiantuntijansa ovat ystävällisiä ja auttavaisia joka tilanteessa. Heidän kanssaan on erittäin helppo toimia.

– Olemme tehneet ison uudistuksen, johon piti saada koko ketju mukaan. Voin suositella Kaisanetia rakentamaan verkkoja. Verkot ovat erittäin hyvin rakennettuja, niissä on kattavat reititykset ja suunnitelmat niiden suhteen. Yhteistyö on ollut erinomaista kaikilta osin, Jarno päättää.

Jos tarvitset apua yrityksen WLAN- ja sisäverkkoasioissa, jätä yhteystietosi.

Käymme kanssasi läpi yrityksesi tarpeet ja sen, miten verkkosi optimoidaan parhaiten.

Valitsemalla hyväksyn henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Bonsky