Markkinoinnin harjoittelijan alkuvuosi

Koko kevät on kulunut Kaisanetillä työharjoittelun parissa. Yli neljän kuukauden harjoittelu on mennyt todella nopeasti, mutta se johtuu vain siitä, että työ on ollut mielenkiintoista ja opettavaista. Opiskelemallakin tietysti oppii, mutta töitä tehdessä oppii käytännön asioita huomattavasti paremmin.

Aloitin harjoitteluni markkinoinnin parissa tammikuun 2019 loppupuolella. Tämän kevään aikana olen melkein unohtanut olevani vielä opiskelija ja ollut "täysillä mukana" työelämässä. Erityisen positiivista on se, että työ on ollut todella mielekästä. Harjoittelun myötä olen tajunnut, että tämänkaltainen työ on juuri sitä, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Voin myös rehellisesti sanoa oppineeni harjoittelusta paljon, sillä työ on ollut monipuolista ja sopivan haastavaa.

Artikkelikuva_verkkokauppa.png

Kyllä opiskelemalla oppii, mutta vasta työelämässä näkee kuinka asiat käytännössä tehdään.

Työtehtäviä on ollut monia erilaisia. Olen päässyt mm. uudistamaan verkkosivuja, tekemään mainoskuvia, kirjoittamaan uutisia, päivittämään some-kanavia sekä paljon muuta. Harjoittelun aikana minulle on kehittynyt erityisesti kiinnostus sosiaalisen median markkinointiin ja hakusanamainontaan. Tämän myötä harjoitteluun kuuluvana oppimistehtävänä tein uuden suunnitelman Kaisanetin Instagram -tilille yhteistyössä markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa. Sisältöön tullaan panostamaan hieman enemmän kuin aiemmin, ja julkaisuissa tullaan nostamaan esille tarjouksia ja muita asioita, jotka hyödyttävät asiakkaita. Kannattaa siis seurata!

Harjoittelun jatkoksi kesäni jatkuu Kaisanetillä vielä kaksi kuukautta kesätöissä. Kesätyöntekijöitä on tulossa myös mm. asiakastoimituksiin ja kaapelinnäyttöihin. Syksyllä kutsuu taas koulunpenkki, mutta sitä ennen ehdin vielä nauttia ulkomaanmatkastakin.  

Blogin kirjoittanut

Bonsky