Kainuun rastiviikot

Sponsorointi on tärkeä osa yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää sekä Kaisanetin että sponsoroitavan tavoitteita. Pyrimme suunnitelmalliseen ja tulokselliseen yhteistyöhön etupäässä paikallisten toimijoiden kanssa.

Rastiviikon kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan ja tänä vuonna IT-liiketoimintajohtaja Matti osallistui Kainuun rastiviikoille itsekin kilpailijana.

Rastiviikko_Matti.jpg

Töissä on mukava saada normaalista arjesta reippaasti poikkeavia päiviä. Tällä kertaa eteen tuli mahdollisuus edustaa Kaisanettiä Kainuun Rastiviikoilla aurinkoisessa kesäkelissä. Toki näissä tilanteissa tarvitaan riittävästi tahtoa ravistella itseä mukaan.

Kainuun Rastiviikot -tapahtuman toteuttaminen oli viimeisen päälle suunniteltu ja organisoitu; mallia itse kullekin työkuvioihin. Ratkaisuissa oli otettu huomioon niin toimivuus kuin vihreät arvot. Hyvä! 

Puheiden, keskustelun ja ajatusten vaihdon jälkeen tuli mahdollisuus osallistua itse tapahtumaan. Hyvin vähäisen suunnistustaustan vuoksi tuumasimme yhdessä järjestäjän kanssa, että fiksuinta olisi käydä kokeilemassa c-luokan rata. Täytyy myöntää että metsässä ristiin rastiin juokseminen kilpaa muiden kanssa oli mahtava kokemus, etenkin kun vain kerran menin 100m huti rastista eikä kartta pyörähtänyt kertaakaan päässä. Tulosten perusteella jokin ylempi sarja olisi ollut oikea, mutta hyvä oli aloittaa ”matalasta päästä”. 

On hienoa olla mukana yrityksessä, joka tukee paikallista urheilutoimintaa. Tällä kertaa konkreettisesti mm. tarjoamalla tapahtuman internet-yhteydet sekä tapahtuman tukeminen rahallisesti. Kiitos Rastiviikolle, että pääsin mukaan!
 

Rastiviikko1.jpg
Blogin kirjoittanut

Matti Kanervo

liiketoimintajohtaja, IT-liiketoiminta

044 734 4341
Bonsky