Kaisanet Oy

Yksinoikeudella C Morella

Jalkapalloa yksinoikeudella C Morelta:

  • Tänään tiistaina (18.9) starttaa Mestarien liiga
  • Torstaina (20.9.) vuorossa on Eurooppa-liiga
  • Viikonloppuna (21.- 22.9.) pelataan Espanjan pääsarjan, eli LaLigan 4. ottelukierros.

 

Mestarien liigaa pelataan tuttuun tapaan tiistaisin ja keskiviikkoisin, mutta vakituisia alkamisaikoja on nyt kaksi. Lohkovaiheessa pelataan kaksi ottelua klo 19.55 ja kuusi ottelua klo 22.00. Torstai on Eurooppa-liigailta. Lohkovaiheessa pelataan klo 19.55 alkaen 12 ottelua ja klo 22.00 alkaen toiset 12 ottelua.

C More Sport 1:n futisilta käynnistyy studiolähetyksellä klo 19.30 ja pitää sisällään kaksi huippuottelua. Lähetys päättyy vasta klo 00.30, kun kaikki illan tapahtumat on käyty läpi. Studiolähetys on nähtävissä C More Sport 1 -kanavalla. Puhetta johtaa Ile Uusivuori, asiantuntijakaartiin kuuluvat Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi. Nelikon lisäksi tiimiin liittyy pitkän kansainvälisen pelaajauran etenkin Saksassa tehnyt Pekka Lagerblom, joka on mukana Panorama-lähetyksissä.

Kaikki Mestarien liigan ottelut selostetaan suomeksi. Selostajakahdeksikkoon kuuluvat Tuomas Virkkunen, Niki Juusela, Antero Mertaranta, Tero Karhu, Julius Sorjonen, Teppo Laaksonen, Kim Kallström ja Lauri Kottonen. Eurooppa-iltojen otteluista neljä selostetaan suomeksi – kaksi klo 19:55 ja kaksi klo 22:00. Muita Eurooppa-liigan otteluita on tarjolla peli-iltoina peräti 20 – niissä ei ole selostusta, vaan vain stadionin äänet.

Tilaamalla C More Total tai C More Sport -paketin näet koko huikean C Moren jalkapallokattauksen aina kevään finaalipeleihin asti.

C Moren jalkapallo-oikeudet ovat vuoteen 2021 asti.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?