Kaisanet Oy

Televisioviikko avaa maksukanavia ilmaiskatseluun!

Suomessa vietetään valtakunnallista televisioviikkoa 11.2. - 17.2. Tämän myötä Kaisanetin kaapeli-tv talouksissa näkyy C Moren ja Viasatin maksukanavia viikonlopun ajan ilmaiseksi. 

Viikonloppuna on tarjolla etenkin urheilun ystäville maksutonta tv-viihdettä! Valtakunnallisen televisioviikon myötä C More ja Viasat avaavat maksukanaviaan vapaaseen katseluun seuraavasti: C Moren kanavista ovat auki C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2. Näiltä kanavilta voit seurata esimerkiksi FC Barcelonan jalkapallo-ottelua lauantai-iltana, tai Real Madridin peliä sunnuntaina. C Moren kanavilta näet myös mm. tennistä, yleisurheilua ja golfia. C Moren koko tarjonnan näet täältä.

Jääkiekon ystävänä kannattaa kääntyä Viasatin kanavien puoleen: Viasatin kanavilla näkyy viikonlopun aikana 15 NHL -ottelua. Viasatilta näet myös jalkapalloa ja paljon muuta. Viasat tarjoaa ilmaiskatseluun paitsi viisi urheilukanavaa, myös Viasat Explore, Viasat History ja Viasat Nature -kanavat. Viasatin tv-oppaseen pääset tästä.

 

Televisioviikko_logot-700x400.jpg

Antenni-tv-verkko siirtyy uuteen lähetystekniikkaan.

Suomalaisissa antenniverkoissa siirrytään lähivuosina käyttämään uutta lähetystekniikkaa, joka mahdollistaa teräväpiirtolähetykset. Tässä onkin monille antenniverkkoon nykyään kuuluville oiva mahdollisuus siirtyä huolettoman ja huoltovapaan kaapeli-tv:n piiriin. Lisää lähetystekniikan muutoksesta Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivuilta.


Tiesithän, että Kaisanetin verkkokaupasta löydät myös televisioita? Lisäksi verkkokaupasta tilaukset postiin tai pakettiautomaattiin ilman toimituskuluja! Televisioihin pääset tutustumaan tästä:

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?