Viaplay on jatkossa Elisa Viihde Viaplay

Tiedote

3.12.20 alkaen Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät yhdeksi Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalveluksi. Uusi sisältö latautuu katseltavaksi torstain 3.12. aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa voit nauttia entistä laajemmasta elokuvien ja sarjojen tarjonnasta - missä ja milloin vain haluat.  

Hyvä tietää muutoksesta 

  • Nykyisen paketin nimi vaihtuu:
    • Viaplay Total on jatkossa Elisa Viihde Viaplay Total
    • Viaplay leffat ja sarjat on jatkossa Elisa Viihde Viaplay 
  •  Palvelun logo vaihtuu Elisa Viihde Viaplay -logoksi
  • Saat nauttia entistä laajemmasta viihdekattauksesta suoratoistopalvelussasi

Kaisa Laajakaista Viihde, Viihde+ ja Mahti -asiakkaana Elisa Viihde Viaplay sisältyy hintaan. Erikseen tilattuna Elisa Viihde Viaplayn hinta on 12,99 €/kk. 

Katso tästä joulukuun 2020 ja tammikuun 2021 sisältöjä.

Katso uutta sisältöä 
Nykyiset huippusisältösi täydentyvät Elisa Viihteen suosituilla alkuperäissarjoilla, laajalla kattauksella suomalaisia elokuvia sekä suomeksi puhutuilla lastensarjoilla.  
Aloita katsominen vaikka näiden uutuuksien parissa:

MAKKARI
Makkari on Suomen eturivin näyttelijöiden tähdittämä lämmin-henkinen draamakomedia. Jaksot ovat itsenäisiä tarinoita ihmiselämän käännekohdista. Samalla näyttäytyy koko elämän kirjo: rakkauden alkuhuuma, perhe-elämän haasteet, erot, menetykset ja vääjäämättömät uudet alut.

Rooleissa: Peter Franzén, Mikko Leppilampi, Krista Kosonen, Tommi Korpela, ja Sanna-Kaisa Palo


KAIKKI SYNNIT, 2. KAUSI
Murhien sarja ravistelee uskonnollista yhteisöä Pohjois-Pohjanmaalla. Tapausta saapuvat selvittämään KRP:n rikostutkijat Sanna Tervo ja Lauri Räihä, joka joutuu kohtaamaan vanhan yhteisönsä.

Kaikki synnit on palkittu parhaasta käsikirjoituksesta Göteborgin elokuvajuhlilla.

 
OLEN SUOMALAINEN
Olen suomalainen -elokuva on tarina elämää suuremmasta rakkaudesta, unelmien tavoittelusta ja taistelusta oman paikan löytämiseksi. 
Elokuva kertoo itsensä voittamisesta ja elämän pettymyksistä. Ennen kaikkea tämä on tarina selviytymisestä ja ujosta savolaispojasta, josta lopulta kasvaa koko kansan tuntema legenda, Kari Tapio. 

Näyttelijät: Matti Ristinen, Tatu Sinisalo, Tiina Lymi

FINGERPORI 
Fingerpori on komedia ikiaikaisesta vitsauksesta nimeltä rakkaus. Neljän toisiinsa niveltyvän episodin kautta näemme, kuinka rakkauden nälkä sysää korruptoituneen kaupunginjohtajan Aulis Homeliuksen, saamattoman tutkijan Heimo Vesan, rääväsuisen baarinpitäjän Rivo-Riitan ja päihdeongelmaisen lähihoitajan Krapula-Päivin toimintaan, josta ei absurdia Fingerpori-komiikkaa saati noloja tilanteita puutu. Kaikella on hintansa, mutta mikä on rakkauden?

ELISA VIIHDE VIAPLAY
Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta näet maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL ja KHL. Katsottavissa myös mm. Huuhkajien ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL, UFC ja golfin US Open. Katso uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat sekä Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Lisäksi Elisa Viihde Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Elokuvat ja sarjat kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.  

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme, joka palvelee arkisin klo 8 - 17, puh. 0800 391 234 (maksuton numero) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@kaisanet.fi.

Bonsky