Valokuitukysely Vieremälle - Ilmoita kiinnostuksesi!

Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon, sillä Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Selvitämme Vieremän alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään. Ilmoita kiinnostuksesi liittymään alla olevan linkin kautta ja vaikuta rakentamispäätökseen!

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartoitettavan alueen kartta isommaksi kuvasta.

Vieremä-valokuitukartoitus-pieni.jpg
Toimi nyt ja tee ennakkoilmoitus 30.5.2020 mennessä, sillä vain ennakkoilmoituksella vauhditat Kaisanetin valokuidun rakentamista alueellesi.  Mikäli rakentaminen käynnistyy, otamme sinuun yhteyttä vielä ennen varsinaista tilausta eli ilmoitus ei ole sitova. Rakentaminen alueelle alkaa, kun ilmoituksia on 150 kpl. Anna ennakkoilmoitus tästä.

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Suunnitellulle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä ja kysy lisää asiakaspalvelustamme, puh. 0800 391 234.

Bonsky