Valokuitukysely Varkauteen

Olemme selvittäneet nettikyselyllä Varkauden alueen: Kaura-aho - Käpykangas - Repokangas alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta Kaisanetin valokuituliittymään.  Ilmoitusten perusteella alueella on liian vähän kysyntää, jotta rakentamista voidaan aloittaa.

Seuraamme tilannetta ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi valokuituliittymää kohtaan edelleen alla olevan saatavuuskyselyn kautta. Kiinnostuksen kasvaessa rakentamispäätöstä punnitaan jatkossa uudelleen. Ole siis aktiivinen halutessasi valokuitua talouteesi. 

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartta isommaksi kuvasta.

Varkaus_Käpykangas_Kaura-aho_Repokangas-pieni.png

Rakentaminen alueelle alkaa, mikäli ilmoituksia on 400 kpl. Toimi siis ja anna valokuituliittymän tee ilmoitus saatavuushaun kautta tästä

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Ota yhteyttä Varkauden Data-Enteriin, puh. 040 556 7500, sales@dataenter.fi. Voit olla yhteydessä myös Kaisanetin Annukka Taskiseen, puh.  044 734 4367.

Bonsky