Kaisanet Oy

Valokuitukysely Varkauteen - Ilmoita kiinnostuksesi!

Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon.

Selvitämme Varkauden alueen: Kaura-aho - Käpykangas - Repokangas, asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi liittymään alla olevan linkin kautta.

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit  maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartta isommaksi kuvasta.

Varkaus_Käpykangas_Kaura-aho_Repokangas-pieni.png

Ilmoita ennakkokiinnostus 31.10.2019 mennessä ja vauhdita Kaisanetin valokuidun rakentamista alueellesi. Ennakkotilaa liittymä tästä.

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Ota yhteyttä Varkauden Data-Enteriin, puh. 040 556 7500, sales@dataenter.fi. Voit olla yhteydessä myös Kaisanetin Annukka Taskiseen, puh.  044 734 4367.

Bonsky