Kaisanet Oy

Valokuitukysely Varkauteen - Ilmoita kiinnostuksesi!

Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon, sillä Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Selvitämme Varkauden alueen: Kaura-aho - Käpykangas - Repokangas, asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään. Ilmoita kiinnostuksesi liittymään alla olevan linkin kautta ja vaikuta rakentamispäätökseen!

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartta isommaksi kuvasta.

Varkaus_Käpykangas_Kaura-aho_Repokangas-pieni.png

Toimi nyt ja ilmoita ennakkokiinnostusilmoitus 31.12.2019 mennessä, sillä vain ennakkoilmoituksella vauhditat Kaisanetin valokuidun rakentamista alueellesi. Ennakkotilaa liittymä tästä.

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Ota yhteyttä Varkauden Data-Enteriin, puh. 040 556 7500, sales@dataenter.fi. Voit olla yhteydessä myös Kaisanetin Annukka Taskiseen, puh.  044 734 4367.

Bonsky